Travelbags

Ontvang 15% korting bij Travelbags.nl

Reis geboekt bij Diogenes Reizen?  U ontvangt als Diogenes klant 15% korting op het hele assortiment van Travelbags.nl. Zo kunt u goed verzorgd op reis met uw groep! U ontvangt deze unieke kortingscode in uw boekingsbevestiging. Een leuk extraatje voor u als klant!

Die versleten reistas is verleden tijd!

Wie kent het gezegde niet: voorbereiding is het halve werk. Verras uw collega’s, relaties of personeelsleden met een handige koffer voor op reis. Zijn uw leerlingen toe aan een nieuwe reistas? Zeker weten dat de Travelbags kortingscode goed van pas zal komen.

Het assortiment van Travelbags bestaat uit koffers, trolleys, reistassen, laptoptassen, schooltassen en meer. Merken als Samsonite en Eastpack zijn erg populair, maar er zijn natuurlijk ook veel andere merken die Travelbags aanbiedt. Genoeg keuze dus! Het maakt niet uit met wat voor een soort groep u op reis gaat, gegarandeerd dat er een handige tas voor jullie tussen zit. Zet de puntjes op de i en zorg voor een fijne reiskoffer of tas voor uw groep!

Bestel nu met uw Diogenes kortingscode

Na ontvangst van uw boekingsbevestiging kunt u aan de slag. Neem een kijkje op de website van Travelbags en plaats de producten in uw winkelwagen. Bij het afrekenen kunt u gemakkelijk de kortingscode invullen in het veld ‘Couponcode invoeren’. De 15% korting wordt vervolgens automatisch berekend. Enjoy shopping!