Arrangement Brabant

 

Welkom in het gastvrije Brabant! Kiest u voor een leuk uitstapje als skydiven met uw collega's of voor het klimbos op de Brabantse Wal met uw leerlingen? Laat u verrassen door de mogelijkheden van Brabant!

3-daagse busreis Brabant, vanaf slechts €169 pp

Inclusief:

 • Busreis
 • Zeer goed hostel/hotel op basis van ontbijt*
 • 1 dagactiviteit per dag

U heeft de keuze uit de volgende activiteiten:

 • Natuurexpeditie per GPS
 • Fietstocht
 • Klimbos
 • Markiezenhof
 • Skydiven
 • Boogschieten
 • Archery Tag
 • Wandel door ondergronds monument 'de Grebbe'

*Het is ook mogelijk te verblijven op basis van half- of volpension. En natuurlijk kunt u de dagen uitbreiden met excursies. Wilt u een ander aantal overnachtingen? Ook dit is mogelijk.

Impressies

Excursies Brabant

Hier vindt u greep uit onze excursie mogelijkheden.

Markiezenhof

Ontdek de geschiedenis van dit gebouw. Van Stadspaleis, tot kazerne, tot militair ziekenhuis. Het is alles geweest! Zeer interessant om toe te voegen aan uw programma.

Klimbos

Klaar voor actie in de natuur? Moedig je team of klas aan op grote hoogte! Wil je het echt spannend maken? Maak dan een bungee sprong of een vrije val! Op de Brabantse Wal gaan actie en natuur zeer goed samen.

Skydiven

Een unieke beleving! In deze windtunnel zweeft u op de kracht van de wind. De adrenaline zal door uw lijf stromen! Hiermee maakt u er echt een onvergetelijk dagje uit van, samen met uw  groep vrienden of collega’s.

Archery Tag

De nieuwste trend van Nederland: het lijkt op een combinatie van trefbal en paintpall, echter gebruikt u bij Archery Tag pijl en boog. Doordat de pijlen aan het uiteinde zacht zijn, zul u geen blauwe plekken oplopen, zoals bij paintbal. Voor actie en spanning speel je Archery Tag!

Accommodaties Brabant

Voor scholen is het Stayokay hostel het ideale verblijf in de bossen. Voor bedrijven hotel Apollo Breda City Centre, met moderne kamers en perfecte ligging in de stad. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Hotel Apollo Breda City Centre

Dit luxe 4-sterren hotel is het voormalig postkantoor van Breda. Het is fris, modern en ligt op 10 minuten wandelen van de Grote Markt, de Brabantse gezelligheid op loopafstand! Daaarnaast beschikt het hotel over een zeer goed restaurant, met topkwaliteit aan wijnen.

Stayokay Bergen op Zoom

In het supermoderne én duurzame hoofdgebouw vind je een moderne bar, een chille zithoek en een prachtig terras. De slaapkamers hebben een eigen douche en toilet. Op het terrein van het hostel (voorheen Jeugdherberg ‘’Klavervelden’’) vind je ook 11 appartementen met eigen badkamer, ruime woonkamer en een buitenplaatsje met picknicktafel. Wist je dat Stayokay Bergen op Zoom de Gaia Green Award van 2020 heeft gewonnen? Dit is dé duurzaamheidsprijs voor de horeca. Het hostel beschikt over een groen dak, zonnepanelen, een eigen muntkweektuin én een insectenhostel waar onze kleinste gasten kunnen overwinteren. Tip: bezoek het Natuurpodium op de 1e verdieping om te leren over natuur en duurzaamheid.