Arrangement 'Luxe en Ontspanning' in Overijssel

 

Wilt u er tussenuit met uw personeelsvereniging, vrienden of collega's? En lekker in de watten gelegd worden? Kies dan voor dit arrangement! U verblijft in een luxe 4-sterrenhotel. Tevens zijn er leuke, ontspannen activiteiten en/of workshops te kiezen. Ideaal voor een bedrijfsreis of een uitje met de personeelsvereniging!

2-daags arrangement 'Luxe en Ontspanning' in Overrijssel, vanaf slechts € 159 pp!

Inclusief:

  • Busreis
  • 4 sterren hotel incl. luxe ontbijt*
  • 1 dagactiviteit per dag

U heeft de keuze uit de volgende activiteiten:

  • Boottocht
  • Natuurexcursie
  • Schilderworkshop
  • Yoga Experience
  • Light Art Workshop
  • Chocolade workshop
  • Fietstocht naar Zwolle

*U kunt ook verblijven op basis van half- of volpension. En natuurlijk kunt u het aantal overnachtingen en/of excursies uitbreiden.

Wilt u meer informatie over dit arrangement? Neem dan nu contact met ons op via 088-1030700 of via de onderstaande button.

Impressies

Light Art workshop

Tijdens de Light Art workshop ontstaat het kunstwerk door in de lucht met verschillende soorten lampjes te tekenen. Hierbij is het belangrijk dat alle ramen in de ruimte kunnen worden afgeschermd, Het grappige van deze methode is dat de vormen tijdens het maken van uw kunstwerk niet zichtbaar zijn, maar pas achteraf op de foto. Zodra de foto wordt gemaakt en op het scherm verschijnt, kan dit dus erg onverwachte resultaten opleveren.

Fietstocht Zwolle

Tijdens deze tour in Zwolle langs de highlights neemt een enthousiaste gids u in 2 uur tijd mee door de prachtige Hanzestad. Op een mooie design fiets fiets je o.a. naar de Herman Brood Experience, de bijzondere boekhandel Waanders In de Broeren en naar het Balletjeshuis. Hier zul je heerlijke Zwolse balletjes proeven. Deze excursie is de perfecte eerste kennismaking met de stad!

Chocolade workshop

De workshop chocolade maken is onder leiding van een echte chocolatier. Hij of zij weet exact hoe u chocola op temperatuur brengt, hoe u het kunt verwerken of hoe u het vorm geeft. Het resultaat van alle inspanningen zal na afloop van de workshop zeker even geproefd moeten worden, maar als u zich tussendoor niet in kunt houden begrijpen we dat ook heel goed!

Schilderworkshop

Ontdek uw creatieve kant tijdens de workshop schilderen! Zet het witte doek op een ezel, pak een potlood en schets fijntjes het ontwerp op het doek. Vervolgens doopt u het penseel in één van de vele kleuren verf op het palet. Tijd om uw fantasie vorm te geven en in te kleuren. Een heerlijk ontspannen activiteit!

Yoga Experience

Door samen met uw collega’s yoga te doen, ontstaat er een soort verbindingt. Daarom is de yoga workshop dé uitgelezen teambuildingsworkshop. Laat u mee nemen door deze geweldige ervaring. Ontspan en relax!

Hotels in Overijssel

Er zijn geen items gekoppeld.