Arrangement Texel

 

Genieten van de prachtige natuur op Texel met uw leerlingen of collega's? Wij hebben een afwisselende groeps voor u samengesteld! Maak bijvoorbeeld een natuurexcursie door ‘de Slugter’, verken het eiland op de fiets en versterk het teamgevoel met spelactiviteiten op het strand. Een mooie combinatie van educatie en fun!

3-daagse busreis Texel, vanaf slechts €185 pp

Inclusief:

 • Busreis
 • Overtocht
 • Zeer goed hostel/hotel op basis van ontbijt*
 • 1 dagactiviteit per dag

U heeft de keuze uit de volgende activiteiten:

 • Ecomare
 • Fietstocht
 • Natuurexcursie
 • Wadlopen
 • Dropping
 • Beach games
 • Klimpark
 • Zuiderzee Museum (Op de heen- of terugreis)

*Het is ook mogelijk te verblijven op basis van half- of volpension. En natuurlijk kunt u de dagen uitbreiden met excursies en/of uw eigen programma. Wilt u een ander aantal overnachtingen? Ook dit is mogelijk.

Vraag nu verblijvend een offerte aan!

Impressies

Fietstocht Texel

Fietsen op Texel is dé ideale manier om op een actieve manier om het eiland te laten verkennen. Fietsen op Texel is naast actief bezig zijn ook genieten van de prachtige natuur. Texel beschikt over 140 kilometer aan fietspaden en deze voeren u over het hele eiland. Zo komt u per fiets op plekken waar u met de auto niet eens kunt komen! Tijdens het fietsen op Texel ontdekt u een hele andere kant van Nederland en de natuurgids vertelt u alle boeiende weetjes!

Avonddropping

Gedropt in één of meer groepen in de Dennen van Texel. Met behulp van een kaart en GPS zoekt u naar het eindpunt, mMaar eerst moet je dat "checkpoint" vinden! Tijdens de dropping passeert u verschillende punten waar de nieuwe locatie wordt verkregen in ruil voor antwoorden. Hebben jullie de juiste antwoorden of worden jullie letterlijk en figuurlijk het bos in gestuurd? Een spannende en leuk activiteit!

Ecomare

Ecomare heeft naast verschillende activiteiten binnen ook verschillende excursies en actieve buitenprogramma’s. Op het wad of in De Slufter, afgestemd op de leeftijd en het niveau van de leerlingen of andere groepen. Maak van uw school- of bedrijfsreis een geweldige ervaring; leuk en leerzaam gaan prima samen!

Beachgames

Het Texelse strand is eindeloos en je kunt er eindeloos veel leuke spellen doen. In de Texelse beachbattle gaan jullie strijden in teams in de meest uiteenlopende parcoursen en spellen. Welk team wint deze spannende strijd?

Wadlopen

Lopen op de bodem van de Waddenzee is een bijzondere ervaring! Onder uw voeten krioelt het ook nog eens van de wormen, schelpen en duizendpoten! Spannend en cool tegelijk. De Natuurgids begeleidt de groep over het wad en vertelt allerlei boeiende ‘weetjes’.

Stayokay Texel

Stayokay Texel

Het moderne hostel is ingericht volgens een nieuw interieurconcept: natuurlijke materialen en rustige kleuren zorgen voor een unieke sfeer en een ruimtelijk gevoel. Je kunt een gedeelde of een privékamer boeken. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet. Bovendien zijn er rondom het hostel diverse speel- en sportvelden. Groepen kunnen alle kanten op en profiteren van alle gemakken en faciliteiten in en rondom het hostel.