Avontuurlijk arrangement op de Veluwe

 

Is uw groep avontuurlijk ingesteld? Ga dan voor dit arrangement! Vol met leuke puzzels en spellen, ideaal voor vriendengroepen en collega’s!

2-daagse busreis ' Avontuurlijk' op de Veluwe, vanaf slechts € 164 pp!

Inclusief:

  • Busreis
  • 4 sterren hotel incl. luxe ontbijt*
  • 1 dagactiviteit per dag

U heeft de keuze uit de volgende activiteiten:

  • Fort Boyard (puzzeltocht met activeiten als lasergamen, boogschieten etc)
  • GPS tocht Harderwijk
  • Avonddropping per legertrucks en gps puzzeltocht
  • Quad Rijden
  • 4x4 Rijden
  • Mountainbike Tocht

 

*U kunt dit arrangement ook boeken op basis van half- of volpension. En uiteraard kunt u de dagen uitbreiden met excursies en/of nachten.

Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.

 

 

 

 

Impressies

Quad rijden

Modder achter uw oren? Dan begint het net leuk te worden! U kunt helemaal los op de verlengde en vernieuwde quad baan. Na een uitleg van de enthousiaste instructeurs mag u zelf het gas uitproberen!

Mountainbike tocht

Mountainbiken door de Veluwe is net even anders dan het rijden over verhard asfalt. Adem de heerlijke boslucht in terwijl wilde hazen wegschieten voor uw voorwiel. Onder begeleiding van een instructeur ervaart u de natuur op eens een andere manier!

Avonddropping

Met uw teamleden stapt u in de helikopter en wordt u getrakteerd op een adembenemende vlucht. Eenmaal geland krijgt uw groep een GPS tracker waarmee jullie op zoek gaan naar de volgende stop. Hier wisselen jullie de GPS tracker om voor een tandem. Met behulp van een kaart zoeken jullie de weg terug naar Veluwe Events. Een spannende en leuke avond activiteit!

Fort Boyard

Strijd met uw team voor zoveel mogelijk hints om het eindspel te winnen! Ga de hoogte in, richt uw pijlen tijdens het boogschieten en win tijdens een potje lasergamen. Als dat nog niet genoeg is gaat u ook nog apenkooien voor volwassenen op ons challenge parcours en we laten uw hersens kraken bij de puzzels. Weet u de kluis te vinden én te kraken?

4x4 Rijden

Heeft u de drive en techniek om met een 4x4 het spannende parcours af te leggen en via waterbak, wipwap en hoge helling de finish te bereiken? Kies dan voor deze topactiviteit!

Hotels op de Veluwe

Hotel Apollo de Beyaerd

In dit hotel wordt u wakker met het getjilp van de vogels. Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd is een paviljoen hotel. Dit betekent dat het hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loopt u bijvoorbeeld door de bostuin naar het hoofdgebouw voor het ontbijt. Dit 4 sterren hotel ligt vlakbij het Veluwemeer en natuurgebieden de Bloemenkampen en Hulsthorsterzand. Naast een modern restaurant is er een sfeervolle bar, buitenzwembad en zijn er verschillende vergaderzalen aanwezig.