Bedrijfsarrangement 'Vergaderen & Teambuilding'

 

Wij hebben een perfect arrangement voor uw bedrijf! Eerst de zakelijke kant: er zijn vergaderruimtes voor u gereserveerd, zodat u in alle rust de gehele ochtend deze kunt gebruiken. Daarna is het tijd voor teambuilding. Door deze leuke en spannende activiteiten komt uw team dichter bij elkaar. Natuurlijk sluiten we de dag af met een heerlijk barbeque-buffet en een leuke feestavond! U verrast uw team helemaal als u na deze heerlijke dag blijft slapen in het prachtige 4* hotel. Dit allemaal vindt u op de Veluwe. Wilt u een afwijkend arrangement? Geen probleem, laat het ons weten!

2-daags arrangement ‘ Vergaderen & Teambuilding’

Inclusief:

  • Busreis
  • 4 sterren hotel incl. luxe ontbijt*
  • Vergaderruimte en benodigdheden
  • Lunch
  • Teambuildingsactiviteiten zoals: 4x4 rijden, quad rijden, lasergamen.
  • Barbecue-buffet
  • Feestavond

*Dit arrangement is ook mogelijk exclusief overnachting, de prijs is op aanvraag.

Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

 

 

Impressies

4x4 Rijden

Heeft u de drive en techniek om met een 4x4 het spannende parcours af te leggen en via waterbak, wipwap en hoge helling de finish te bereiken? Kies dan voor deze topactiviteit!

Landrovertocht

Altijd al eens achter het stuur willen zitten van een Land Rover? Dan is dit uw kans! De passagiers moeten zich goed vasthouden tijdens de rit! Teamwork is voor de opdrachten onderweg van groot belang om veel punten te scoren.

Paalsprong

Het lijkt zo simpel, van een paal naar een trapeze springen. Maar ga er maar eens staan. Dit is hét moment om uw angsten te overwinnen en het team trots te maken!

Quad rijden

Modder achter uw oren? Dan begint het net leuk te worden! U kunt helemaal los op de verlengde en vernieuwde quad baan. Na een uitleg van de enthousiaste instructeurs mag u zelf het gas uitproberen!

Challenge parcour

Laat zien dat je een echte teamspeler bent en help elkaar over de hindernissen heen. Onthoud, u bent zo sterk als uw zwakste schakel! En o ja, jullie krijgen ook nog wat ballast mee...

Lasergamen

Verdwaal in de duisternis en word geleid door neon-markeringen op de donkere muren om op zoek te gaan naar uw tegenstanders. Uw laserstraal maakt het verschil tussen winnen of verliezen in deze indoor experience.

Boogschieten

Bent u de Robin Hood van de Veluwe? Span de boog, richt uw pijlen en schieten maar! Voorafgaand aan het boogschieten krijgen jullie uitgebreide instructie. Verzamelt u de meeste punten?

Hotel Apollo de Beyaerd

In dit hotel wordt u wakker met het getjilp van de vogels. Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd is een paviljoen hotel. Dit betekent dat het hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loopt u bijvoorbeeld door de bostuin naar het hoofdgebouw voor het ontbijt. Dit 4 sterren hotel ligt vlakbij het Veluwemeer en natuurgebieden de Bloemenkampen en Hulsthorsterzand. Naast een modern restaurant is er een sfeervolle bar, buitenzwembad en zijn er verschillende vergaderzalen aanwezig.