Bedrijfsreizen

Een groepsreis naar Krakau, een bedrijfsuitje naar Madrid of een jubileumreis naar Florence? Waar de reis ook naar toe gaat, Diogenes Reizen helpt u op weg!
 
Neem gerust een kijkje bij de onderstaande bestemmingen. Staat uw bestemming er niet tussen? Neem contact met ons op of vraag gratis een reisvoorstel op maat aan. 

Groepsreis organiseren

Waarschijnlijk organiseert u niet dagelijks een groepsreis, jubileumreis of bedrijfsuitje. Het is dan ook wel zo prettig om de organisatie uit te kunnen besteden aan een ervaren, eerlijke en betrouwbare reisorganisatie. Diogenes Reizen weet niet alleen wat er allemaal komt kijken bij het regelen van onvergetelijke groepsreizen, bedrijfsuitjes en jubileumreizen, maar kent bovendien de leukste plekjes en activiteiten! 

Wij organiseren al meer dan 18 jaar groepsreizen voor groepen vanaf 20 personen, naar heel veel bestemmingen binnen Europa en daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan een groepsreis naar Parijs een jubileumreis naar Barcelona of een bedrijfsuitje naar Berlijn. Bestaat uw reisgezelschap uit 250 man of meer? Ook dat is geen probleem! Ongeacht de grootte van uw groep kijkt ons team van reisspecialisten naar uw wensen en regelt uw reis tot in de puntjes. Onze reisprofessionals zijn u dan ook graag van dienst bij het volledig op maat organiseren van uw groepsreis, bedrijfsuitje of jubileumreis.

Wij regelen voor u tijdens uw groepsreis het vervoer en een passende accommodatie, zodat u hier zelf geen omkijken naar hebt. Indien u dat wenst, kunnen wij u ook helpen met het samenstellen en boeken van een origineel programma ter plaatse, met bijvoorbeeld excursies en restaurants. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook behulpzaam zijn bij het regelen van bedrijfs- of branche gerelateerde excursies. 

Ontdek de leukste steden van Europa en de rest van de wereld en kies uit een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, accommodaties, vervoersmogelijkheden, excursies, restaurants en activiteiten. Van stadswandeling in Barcelona tot Treasure Hunt per helikopter in Istanbul en van fietstocht in Parijs tot een diner in de Reichstag in Berlijn. Of u nu met een kleine groep reist of met een grote, en of u nu met de bus, de trein of het vliegtuig wilt reizen: u bepaalt het allemaal zelf, samen met onze reisprofessionals.

U vertelt ons uw favoriete bestemming, uw budget, de groepsgrootte en de reisduur, wij zorgen voor een vrijblijvend reisvoorstel op maat inclusief een groot aantal excursiemogelijkheden.