Personeelsreizen | Bedrijfsreizen

Een personeelsreis is de ideale manier om een behaalde target te vieren of om de band van het personeel te versterken. Op deze pagina vindt u onder andere onze top bestemmingen, waardoor u een goed beeld krijgt van populaire locaties voor het organiseren van een bedrijfsreis. Wanneer u op een bestemming klikt, kunt u inspiratie opdoen om te kijken wat deze bestemming te bieden heeft. Bij enkele bestemmingen wordt een voorbeeldprogramma weergegeven, zodat u een idee heeft van de mogelijke activiteiten die u met uw personeel kunt ondernemen tijdens een bedrijfsreis. 

Staat uw gewenste bestemming er niet tussen? Geen zorgen, geef uw wensen door aan ons en wij kijken wat de mogelijkheden zijn! 
Neem gerust een kijkje bij de onderstaande bestemmingen en vraag gratis een reisvoorstel op maat aan. 

Personeelsreizen, verzorgd van A tot Z!

Al onze reizen worden speciaal voor u op maat gemaakt, dit betekent dat elke reis uniek is. Dit is dan ook de reden dat er geen prijzen bij de reizen vermeldt staan. U bepaalt zelf de prijsrange van uw personeelsreis. De prijs is sterk afhankelijk van het type vervoer, de accommodatie, de excursies en het seizoen waarin de reis plaatsvindt. Diogenes Reizen heeft veel vaste contactpersonen in zowel het binnen- als buitenland, waardoor wij u de beste reiselementen kunnen aanbieden. Mocht u vragen hebben over ons, onze bestemmingen of over andere zaken, dan horen wij dit graag van u. Onze reisspecialisten staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Waarschijnlijk organiseert u niet dagelijks een groepsreis, jubileumreis of bedrijfsuitje. Het is dan ook wel zo prettig om de organisatie uit te kunnen besteden aan een ervaren, eerlijke en betrouwbare reisorganisatie. Diogenes Reizen weet niet alleen wat er allemaal komt kijken bij het regelen van onvergetelijke groepsreizen, bedrijfsuitjes en jubileumreizen, maar kent bovendien de leukste plekjes en activiteiten! 

Wij organiseren al meer dan 18 jaar groepsreizen voor groepen vanaf 20 personen, naar heel veel bestemmingen binnen Europa en daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan een groepsreis naar Parijs een jubileumreis naar Barcelona of een bedrijfsuitje naar Berlijn. Bestaat uw reisgezelschap uit 250 man of meer? Ook dat is geen probleem! Ongeacht de grootte van uw groep kijkt ons team van reisspecialisten naar uw wensen en regelt uw reis tot in de puntjes. Onze reisprofessionals zijn u dan ook graag van dienst bij het volledig op maat organiseren van uw groepsreis, bedrijfsuitje of jubileumreis.

Wij regelen voor u tijdens uw groepsreis het vervoer en een passende accommodatie, zodat u hier zelf geen omkijken naar hebt. Indien u dat wenst, kunnen wij u ook helpen met het samenstellen en boeken van een origineel programma ter plaatse, met bijvoorbeeld excursies en restaurants. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook behulpzaam zijn bij het regelen van bedrijfs- of branche gerelateerde excursies. 

Ontdek de leukste steden van Europa en de rest van de wereld en kies uit een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, accommodaties, vervoersmogelijkheden, excursies, restaurants en activiteiten. Van stadswandeling in Barcelona tot Treasure Hunt per helikopter in Istanbul en van fietstocht in Parijs tot een diner in de Reichstag in Berlijn. Of u nu met een kleine groep reist of met een grote, en of u nu met de bus, de trein of het vliegtuig wilt reizen: u bepaalt het allemaal zelf, samen met onze reisprofessionals.

U vertelt ons uw favoriete bestemming, uw budget, de groepsgrootte en de reisduur, wij zorgen voor een vrijblijvend reisvoorstel op maat inclusief een groot aantal excursiemogelijkheden.