Bedrijfsreizen naar België

België is een snel en goed te bereiken vakantieland en uitermate geschikt als bestemming voor een geslaagde groepsreis. Steden als Antwerpen, Brugge, Brussel en Gent zijn de absolute trekpleisters waar van alles te beleven valt. Neem snel een kijkje bij onze groepsreizen naar België!

Groepsreis naar Antwerpen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen.

Groepsreis naar Brugge

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Gent

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Gent? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Brussel

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Brussel? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Ardennen

De ongerepte natuur van de Belgische Ardennen laat zich niet eenvoudig beschrijven. U kunt er dagen rondzwerven zonder een levende ziel tegen te komen, terwijl u geniet van uitgestrekte bossen, glooiende heuvels, rotspartijen en snelstromende riviertjes.

Groepsreis naar Leuven

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Leuven? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar België

De kunststeden Antwerpen, Brugge, Brussel en Gent staan vooral bekend om de gezelligheid, de authentieke gebouwen en kunstwerken als het Atomium en Manneke Pis. Slenter door de smalle straatjes en maak een ritje in een koets door het stadscentrum van Antwerpen en geniet vervolgens van een heerlijk diner in een van de vele restaurants. Geniet ook als een echte Bourgondiër en ga met uw groep op reis naar België.

Bij terugkomst uit België is een doosje pralines (bonbons) onmisbaar. Het land van de chocolade telt honderden ambachtelijke chocolatiers waarbij verrukkelijke chocolade gehaald kan worden. Naast een doosje pralines is een Belgisch speciaal biertje ook een must om geproefd te hebben. Belgen zijn namelijk bierliefhebbers en brouwen een enorme hoeveelheid aan speciale bieren. België kent zelfs bierfestivals zoals het Kempisch Bierfestival in Geel en het Kerstbierfestival in Essen. Bent u niet zo van de festivals? Bezoek dan een van de vele brouwerijen en bekijk het hele brouwproces.