Bedrijfsreizen naar Italië

Een groepsreis naar Italië kenmerkt zich door een geweldige omgeving, een prachtige kustlijn, heerlijk eten en natuurlijk een rijke cultuur. Van pizza's tot pasta's of van strand tot aan cultuur snuiven: Italië biedt voor ieder wat wils. Neem snel een kijkje bij onze bedrijfsreizen naar Italië!

 

Groepsreis naar Rome

Rome is een geweldig openluchtmuseum. U ontdekt het tijdens uw personeelsreis naar de Italiaanse hoofdstad. Wat u zeker moet zien? Castel San Angelo, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel natuurlijk. Maar ook het Forum Romanum, het Colosseum en de Trevi fontein. 

Groepsreis naar Bologna

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Bologna? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Florence

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Florence? Dan bent u aan het juiste adres. 

Groepsreis naar Sicilië

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee en is een populaire vakantiebestemming. Het eiland heeft alle ingrediënten voor een mooie groepsreis. Diverse cultuurschatten, prachtig landschappen en historische steden. Dit alles wordt gecombineerd met een heerlijk klimaat en een smakelijke keuken. Succes verzekerd! 

Groepsreis naar Puglia

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Puglia? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Italië

Italië wordt ook wel ‘il bel pease’ genoemd, wat ‘het mooie land’ betekent. Een naam die Italië zeker waar maakt. Het bezit namelijk het grootste aantal plekken op de UNESCO Werelderfgoedlijst: meer dan 40 maar liefst! Deze zijn verdeeld over de 20 regio’s en meer dan 450 eilanden dat Italië telt. Daarnaast bevindt ook nog eens 60% van de wereldkunstschatten in Italië. En dan hebben we het nog niet eens over de 7.600 kilometer aan prachtige kustlijn dat je hier vindt. Dit alles maakt dat Italië het vierde meest bezochte land ter wereld is.

Eenmaal in Italië kunt u fantastisch lekker eten. Pasta is het nationale gerecht, maar Italië staat misschien nog wel meer bekend om haar pizza’s. De eerste pizza werd dan ook in Italië gemaakt, in de 19de eeuw in Napels. Italië is daarom niet voor niets hét pizzaland van de wereld, ondanks dat de Amerikanen beweren dat zij de pizza hebben uitgevonden. Daarnaast houden Italianen ook nog eens van een goed glas wijn. De gemiddelde Italiaan consumeert bijna 100 liter wijn. In vergelijking: een Nederlander zo’n 20 liter wijn.

Daarnaast staat Italië natuurlijk bekend om haar rijke cultuur. Italianen zijn temperamentvol en sociaal. Zij begroeten dan ook eerst de gasten en daarna pas hun vrienden. Boos worden kan ook eigenlijk niet in Italië. Van een afstandje lijkt het altijd dat Italianen boos zijn, maar dat komt grotendeels door de vele gebaren die zij tijdens conversaties gebruiken. Het draait allemaal om ‘fare la bella figura’. De tip is dan ook om altijd beleefd en vriendelijk te blijven en het strooien met complimentjes werkt altijd. Gelukkig praten steeds meer Italianen Engels, iets wat een aantal jaren geleden nog wel anders was. Tegenwoordig realiseren de Italianen goed dat het spreken van Engels kansen biedt in de wereld.