Greopsreis naar Malta

Malta is klein maar fijn en daardoor uitermate geschikt voor een korte trip. Naast de vele bezienswaardigheden zijn er talrijke mogelijkheden voor uitgaan, sporten en andere activiteiten. Neem snel een kijkje bij onze groepsreis naar Malta!

Groepsreis Malta

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Malta? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Bezienswaardigheden op Malta

Malta is een inspiratiebron voor actieve reizen op en rond het water. Het is een schitterend eiland met een grillige, rotsachtige kustlijn, sfeervolle plaatsjes, een vriendelijke bevolking en niet te vergeten een heerlijk klimaat. Ga op treasurehunt op Gozo of ga duiken bij de Blue Grotto in het zuiden van Malta. De prachtige natuur daagt uit tot actieve teambuildingstrips waar nog lang over zal worden nagepraat.

Bezoek zeker de gezellige hoofdstad Valletta en de historisch belangrijke steden Rabat en Medina. Ook de verschillende tempelcomplexen, catacomben en meer dan 360 kapellen en kerken zijn een bezoek meer dan waard. Malta biedt het allemaal... en meer. Ontdek deze parel en geniet!