Bedrijfsreizen naar Rusland

Groepsreis naar Sint-Petersburg

Bezoek het prachtige Rusland tijdens een groepsreis naar Sint-Petersburg. Er zijn veel bezienswaardigheden in Sint-Petersburg, waardoor u niet snel uitgekeken raakt. Groepsreis combineren met leuke excursies? Klik hier!

Groepsreis naar Rusland

Altijd al een groepsreis naar Rusland willen maken? Diogenes Reizen maakt het mogelijk! Ondanks het feit dat Rusland ontzettend groot is, weten wij er de weg. Een rondreis door Rusland was nog nooit zo gemakkelijk! Met een groep van minimaal 20 personen is het mogelijk om Rusland te ontdekken. Een schoolreis naar Rusland, een bedrijfsreis naar Rusland of een citytrip naar Rusland: elke groepsreis is mogelijk.

Ontdek bijvoorbeeld Sint-Petersburg of Moskou tijdens uw groepsreis naar Rusland. Het is mogelijk om een week te verblijven in Rusland, of om tijdens een citytrip Rusland te bezoeken. De pracht en praal van de bezienswaardigheden in Rusland zal uw hart veroveren. Kleurrijken onvoorstelbaar groots, dat is hoe wij de meeste monumenten kunnen omschrijven. De prachtige Basiliuskathedraal in Moskou, gecombineerd met het beroemde Rode Plein, of bezoekt u toch liever de bezienswaardigheden in Sint-Petersburg? Geef uw wensen door en wij zorgen voor een groepsreis naar Rusland op maat!