Bedrijfsreizen naar Slovenië

Groepsreis naar Ljubljana

Bezoek de verrassende hoofdstad van Slovenië en ontdek Ljubljana tijdens een zorgeloze groepsreis. Er zijn veel bezienswaardigheden in Ljubljana, waardoor deze kleine stad erg veelzijdig is. Op zoek naar een leuke excursie? Genoeg keus! 

Groepsreis Slovenië

Groepsreis naar Slovenië organiseren? Ljubljana is de hoofdstad van Slovenië en heeft heel veel te bieden. Niet alleen vindt u er prachtige bezienswaardigheden, ook de prachtige natuur en rijke geschiedenis maakt van Slovenië de perfecte bestemming. Van sprookjesachtige dorpjes met groene heuvels tot aan de bruisende stad Ljubljana. Er is genoeg te zien tijdens uw groepsreis naar Slovenië!

Indrukwekkende bezienswaardigheden

Slovenië heeft een divers aanbod aan excursies. Bezoek de grotten van Postojna, de Julian Alpen en Lake Bohinje in Nationaal park Triglav, de kerk bij het meer van Bled, de Predjama Burcht, de Lippizaner hof stoeterij, rivier de Soca, de Krizna Cave, de Tolmin Kloof of het belangrijkste plein van Ljubljana; het Presernov Plein. Er is genoeg te doen in Slovenië! Wij informeren u graag over alle interessante excursies in Slovenië.

Groepsreis op maat

Groepsreis voorbereiden? Laat de voorbereiding van uw bedrijfsreis over aan Diogenes Reizen! Het maakt niet uit wat voor een bedrijfsreis u wilt organiseren. Een jubileumreis, een incentive reis of een reis om aan jullie teambuilding te werken: alles is mogelijk. Wij kunnen u altijd een passende reis aanbieden en hebben veel ervaring met de voorbereiding van bedrijfsreizen naar Slovenië. Daarnaast kunnen wij u ook heel wat tips geven, zodat u het allerbeste uit uw groepsreis naar Slovenië kunt halen!

Reizen door Slovenië

Doordat er in Slovenië genoeg te zien is, is reizen door Slovenië zeker een aanrader. Geniet van de natuur en laat u verrassen door de prachtige omgeving. Toch meer van drukte en gezelligheid? Alles is mogelijk! Ons team verschaft u en uw groepsleden de beste tips voor Slovenië. Wij zorgen voor vervoer, zodat u gemakkelijk door Slovenië kunt reizen.

Een schoolreis naar Berlijn regelt u met Diogenes Reizen!

Weet u al wanneer u een groepsreis naar Slovenië wilt plannen? En bent u benieuwd naar de kosten voor de bedrijfsreis? Neem dan gerust contact met ons op. Op basis van uw wensen, groepsgrootte en budget vinden wij altijd een oplossing op maat. Wij dragen graag een steentje bij aan uw groepsreis naar Slovenië!