Groepsreis naar Bilbao

In het noorden van Spanje is de prachtige stad Bilbao te vinden. Deze stad, gelegen in het Baskenland, staat vooral bekend vanwege zijn lekkernijen. De stad kent een goed metronetwerk en biedt veel mooie elementen voor een onvergetelijke groepsreis. Bilbao is een steeds populairder wordende bestemming en eens wat anders dan de bekendere stad Barcelona. Bilbao is per vliegtuig goed te bereiken, omdat de stad over een eigen vliegveld beschikt.

Genieten van het centrum en van de kust
Tijdens uw groepsreis naar Bilbao geniet u van een levendig centrum en een heerlijk strand, en dat slechts op 3 kilometer afstand van elkaar. In de bergachtige omgeving kunt u genieten van deze industriële, maar ook moderne stad. Tijdens uw groepsreis naar Bilbao kunt u onder andere een bezoek brengen aan het Rolls Royce museum, waar autoliefhebbers hun hart op kunnen halen.

Bent u enthousiast over Bilbao en wilt u meer weten over mogelijke excursies of accommodaties, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan. Wij helpen u graag!

Impressies

Populaire excursies Bilbao

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.  

Rolls Royce museum

Rolls Royce museum

Gaat uw hart of die van uw groepsgenoten sneller kloppen van auto's? Dan kan een bezoek aan het Rolls Royce museum op een halfuur van Bilbao niet ontbreken. In dit museum vindt u een schitterende collectie van antieke en klassieke auto's van het merk Rolls Royce. Het is het enige museum in Europa met alle gefabriceerde modellen tussen 1910 en 1998. Het museum is gevestigd in de Loizaga Tower.

Accommodaties Bilbao

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, Diogenes Reizen vindt altijd een passende accommodatie. 

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat. 

Per vliegtuig

Per vliegtuig

Er zijn meer vliegmaatschappijen dan ooit. En Diogenes Reizen kent ze allemaal. In eigen land kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, maar ook pal over de grens bieden we tal van mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de luchthavens van Brussel, Weeze of Keulen. Voor elk bedrijfsuitje vinden wij de voordeligste vlucht.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.

Per trein

Per trein

Treinreizen worden voor personeelsreizen en jubileumreizen steeds populairder en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten. 

Onze werkwijze
Vind uw inspiratie op onze website
Vertel ons al uw wensen en ideeën
Ontvang een voorstel com- pleet op maat
Wij zetten voor u de puntjes op de i
Wij zijn benieuwd naar uw reisverhalen