95 resultaten gevonden
Koorreis Brugge

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Brugge? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis Gent

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Gent? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis Trier

Welkom in de oudste stad van Duitsland
Trier spreekt tot de verbeelding. Het is niet alleen de oudste stad van Duitsland, met een schat aan Romeinse bezienswaardigheden en prachtige vakwerkgevels, maar ook de grootste stad van de Moezelvallei. Liefhebbers van een goed glas Moezel of Rieslingwijn zullen zich direct thuis voelen in deze gezellige en fraaie stad die het ontdekken meer dan waard is.

Koorreis Berlijn

Berlijn als bestemming voor een koorreis of orkestreis is populairder dan ooit. De hoofdstad van Duitsland bruist volop en combineert kunst en cultuur, historisch en modern met tal van imposante herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog en de Koude oorlog. 

Koorreis naar Londen
Groot-Brittannië

Londen is dé shophoofdstad van Europa met meer dan 30.000 winkels, boetiekjes en warenhuizen als Harrods. Maar tijdens uw koor- of orkestreis wilt u natuurlijk ook bekende bouwwerken bekijken. The Houses of Parliament, de Big Ben, St.-Paul’s Cathedral en de Tower Bridge. Door langs de Theems te lopen ziet u ze allemaal. 

Koorreis naar Canterbury
Groot-Brittannië

Op slechts en half uurtje rijden van Folkstone of Dover en anderhalf uur vanaf Londen ligt het prachtige oude stadje Canterbury aan de rivier de Stour. De reis er naartoe is al een aanrader. Geniet met uw groep van het groene heuvellandschap van het graafschap Kent en dompel u daarna onder in de middeleeuwse binnenstad met de befaamde oude stadspoorten en wereldberoemde Kathedraal. Maar er valt nog veel meer te beleven in deze kleine, maar gezellige studentenstad.

Koorreis Rome

Rome is een geweldig openluchtmuseum. U ontdekt het tijdens uw koorreis naar de Italiaanse hoofdstad. Wat uw groep zeker moet zien? Castel San Angelo, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel natuurlijk. Maar ook het Forum Romanum, het Colosseum en de Trevi fontein. En wat zou u ervan zeggen om op te treden in de Kerk van De Friezen, grenzend aan het St.-Pietersplein? 

Koorreis Praag

Na uw koorreis naar Praag zult u het met ons eens zijn; de Gouden Stad imponeert met een overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. Begin uw ontdekkingstocht samen met uw koorleden op het Wenceslausplein. Wandel verder naar het oude stadsplein met de befaamde astronomische klok en vervolg uw weg over de markante Karelsbrug naar de majestueuze Burcht.

Koorreis Keulen

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Keulen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Schoolreis naar Milaan

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Milaan? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Milaan, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Milaan begint bij Diogenes Reizen!

Koorreis Lissabon

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een koorreis op maat naar Lissabon? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en uiteraard concertlocaties!

Koorreis Malta

Welkom op Malta. Een prachtig gelegen archipel in het hart van de Middellandse Zee. De republiek, die uit de drie eilanden Malta, Gozo en Comino bestaat, is eeuwenlang een springplank geweest voor vele volkeren. Malta is een veelzijdige bestemming met veel culturele invloeden, tal van bezienswaardigheden en volop sportieve mogelijkheden.

 

Koorreis Wenen
Oostenrijk

Wenen is uitdagend. Natuurlijk doet u tijdens de groepsreis een avondje Staatsopera en walst u mee op de klanken van bekende Weense componisten als Mozart en Strauss. Maar ook een bezoek aan een Weens koffiehuis voor een heerlijke Sachertorte kan niet ontbreken.

Koorreis Boedapest

Boedapest is een moderne stad met een onmiskenbare traditionele charme. De Donau snijdt de stad in twee delen: het heuvelachtige Boeda, met haar vele burchten, en het drukke vlakke Pest, het winkel- en zakencentrum van de stad. 

Koorreis Barcelona

Waar moet u beginnen als u een koorreis of orkestreis naar Barcelona maakt? De stad heeft zoveel te bieden. Absoluut niet te missen zijn de werken van architect Gaudí: La Sagrada Familia, Parc Güell en de stadsvilla’s Casa Mila en Casa Batlo. Maar Barcelona is meer.

Koorreis Amsterdam

Amsterdam is een mooie bestemming dichtbij huis voor uw koorreis of orkestreis. Onze hoofdstad heeft veel te bieden. De goed bewaarde binnenstad van Amsterdam ademt nog steeds de lang vervlogen sfeer en rijkdom van de Gouden Eeuw. 

Koorreis Antwerpen

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis Brussel

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Brussel? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Schoolreis naar Istanbul

Byzantium, Constantinopel, Istanbul… wat een fascinerende bestemming voor uw schoolreis. Overal proeven u en uw leerlingen die bijzondere combinatie van Oosterse en Europese sfeer, die van Istanbul zo’n heerlijke stad voor schoolreizen en werkweken maakt.

Schoolreis naar Lissabon

Bent u op zoek naar een geschikte bestemming voor een schoolreis of werkweek? Wilt u een bestemming die de leerlingen nooit zullen vergeten? Laat u dan informeren door Diogenes over de mogelijkheden die Lissabon voor u en uw leerlingen te bieden heeft.

Schoolreis naar Kopenhagen

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Kopenhagen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Kopenhagen.

Koorreis Edinburgh

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Edinburgh? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Koorreis Dublin

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Dublin? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Koorreis Maastricht

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Maastricht? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Schoolreis naar Maastricht

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Maastricht? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Maastricht.

Schoolreis naar Madrid

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Madrid? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Madrid.

Schoolreis naar Marrakech

Bent u op zoek naar een geschikte bestemming voor een schoolreis of werkweek? Wilt u een bestemming die de leerlingen nooit zullen vergeten? Laat u dan informeren door Diogenes over de mogelijkheden die Marrakech voor u en uw leerlingen te bieden heeft.

Schoolreis naar Valencia

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Valencia? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Valencia.

Schoolreis naar Wenen

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Wenen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Wenen.

Koorreis Dresden

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een groepsreis op maat naar Dresden? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw concertreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis Leipzig

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Leipzig? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Koorreis naar Lille

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Lille? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Koorreis Florence

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Florence? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw concertreis op maat.

Koorreis München

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar München? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Koorreis naar Parijs

Welkom in de hoofdstad van de liefde. Een heerlijke bestemming voor een geweldige reis met uw koor of orkest. Natuurlijk wilt u de Eiffeltoren zien. Maar ook de Sacré-Coeur, de Champs-Elysées, het Centre Pompidou, La Défense, de Arc de Triomph en de Notre Dame. En dan al die musea.

Koorreis Krakow (Krakau)

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Krakow? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Schoolreis naar Krakow (Krakau)

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Krakow? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Krakow.

Groepsreis Malta

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Malta? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Glasgow

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Glasgow? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Schoolreis naar Londen
Groot-Brittannië

Tijdens uw schoolreis naar Londen wilt u natuurlijk de bekende bouwwerken bekijken. Door langs de Theems te lopen of te fietsen ziet u ze allemaal. Een geweldige ervaring voor uw leerlingen. Net als een bezoek aan fraaie musea als Tate Modern, het British Museum en de National Gallery. In London komt u altijd tijd te kort.

Schoolreis naar New York

Bent u op zoek naar een geschikte bestemming voor een schoolreis of werkweek? Wilt u een bestemming die de leerlingen nooit zullen vergeten? Laat u dan informeren door Diogenes over de mogelijkheden die New York voor u en uw leerlingen te bieden heeft.

Schoolreis naar Rome

Rome is een geweldig openluchtmuseum. U ontdekt het tijdens uw schoolreis naar de Italiaanse hoofdstad. Wat uw leerlingen zeker moeten zien? Castel San Angelo, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel natuurlijk. Proef de bijzondere sfeer van La Dolce Vita en kom na uw werkweek of schoolreis zeker nog een keer terug. Want eenmaal Rome is voor eeuwig Rome.

Schoolreis naar Venetië

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Venetië? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Venetië, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Venetië begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Brussel

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Brussel? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Brussel, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Brussel begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Parijs

Welkom in de prachtige hoofdstad van Frankrijk. Een heerlijke bestemming voor een geweldige schoolreis. Het echte Parijse straatleven beleven uw leerlingen in Quartier Latin en in de wijk Le Marais. En als educatief onderdeel? Een uitgebreid bezoek aan de Eiffeltoren. Altijd mooie verhalen tijdens een geweldige excursies.

Schoolreis naar Keulen

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Keulen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Keulen, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Keulen begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar München

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar München? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar München.

Groepsreis naar New York

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar New York? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Antwerpen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen.

Groepsreis naar Brugge

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Gent

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Gent? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Brussel

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Brussel? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Ardennen

De ongerepte natuur van de Belgische Ardennen laat zich niet eenvoudig beschrijven. U kunt er dagen rondzwerven zonder een levende ziel tegen te komen, terwijl u geniet van uitgestrekte bossen, glooiende heuvels, rotspartijen en snelstromende riviertjes.

Groepsreis naar Keulen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Keulen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Bremen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Bremen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Dresden

De recente geschiedenis heeft zijn sporen achterlaten in de stad Dresden. De bombardementen in de tweede wereldoorlog, maar ook de overstromingen van 2002 hebben de stad getekend. Toch is de 800-jarige stad een bezoek meer dan waard.

Groepsreis naar Düsseldorf

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Düsseldorf? Dan bent u aan het juiste adres.

Groepsreis naar Tallinn

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Tallinn? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Dublin

Gezellig weekend weg met de collega’s of uw verenigingsleden? Dublin staat garant voor een geslaagde groepsreis. Bij Diogenes Reizen stelt u zelf uw groepsreis samen. Voor inspiratie over accommodaties, excursies en vervoersmogelijkheden kunt u op deze pagina’s terecht.

Groepsreis naar Rome

Rome is een geweldig openluchtmuseum. U ontdekt het tijdens uw personeelsreis naar de Italiaanse hoofdstad. Wat u zeker moet zien? Castel San Angelo, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel natuurlijk. Maar ook het Forum Romanum, het Colosseum en de Trevi fontein. 

Groepsreis naar Bologna

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Bologna? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Florence

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Florence? Dan bent u aan het juiste adres. 

Groepsreis naar Marrakech

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Marrakech? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Fez

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Fez? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Belfast

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Belfast? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Maastricht

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Maastricht? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Amsterdam

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Amsterdam? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Texel

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Texel? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Lissabon

Een groepsreis Lissabon met uw collega’s of verenigingsleden? Bij Diogenes Reizen stemmen we ons reisvoorstel af op uw wensen en budget. We verzorgen passend vervoer en verblijf. Ook voorzien wij, indien gewenst, in een gezellig excursieprogramma.

Groepsreis naar Sint-Petersburg

Bezoek het prachtige Rusland tijdens een groepsreis naar Sint-Petersburg. Er zijn veel bezienswaardigheden in Sint-Petersburg, waardoor u niet snel uitgekeken raakt. Groepsreis combineren met leuke excursies? Klik hier!

Groepsreis naar Edinburgh

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Edinburgh? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Ljubljana

Bezoek de verrassende hoofdstad van Slovenië en ontdek Ljubljana tijdens een zorgeloze groepsreis. Er zijn veel bezienswaardigheden in Ljubljana, waardoor deze kleine stad erg veelzijdig is. Op zoek naar een leuke excursie? Genoeg keus! 

Groepsreis naar Madrid

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Madrid? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat. 

Groepsreis naar Sevilla

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Sevilla? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat. 

Groepsreis naar Valencia

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Valencia? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Bilbao

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Bilbao? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Istanbul

Byzantium, Constantinopel, Istanbul… wat een fascinerende bestemming voor uw personeelsreis. Slenter door de historische wijk Sultanahmet met de Hippodroom, de Blauwe Moskee en de Aya Sophia.

Schoolreis naar Amsterdam

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Amsterdam? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Amsterdam, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Amsterdam begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Antwerpen

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Antwerpen.

Schoolreis naar Ardennen

De ongerepte natuur van de Belgische Ardennen laat zich niet eenvoudig beschrijven. U kunt er dagen rondzwerven zonder een levende ziel tegen te komen, terwijl u geniet van uitgestrekte bossen, glooiende heuvels, rotspartijen en snelstromende riviertjes.

Schoolreis naar Boedapest

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Boedapest? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Boedapest, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Boedapest begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Barcelona

Waar moet u beginnen als u een schoolreis naar Barcelona maakt? De stad heeft zoveel te bieden. Absoluut niet te missen zijn de werken van architect Gaudí: La Sagrada Familia, Parc Güell en de stadsvilla’s Casa Mila en Casa Batlo. Maar Barcelona is meer, veel meer. Wij helpen u! Barcelona, wat een heerlijke stad voor een werkweek of schoolreis.

Schoolreis naar Berlijn

Berlijn als bestemming voor een schoolreis is populairder dan ooit. De stad bruist volop en combineert kunst en cultuur, historisch en modern met tal van imposante herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog en de Koude oorlog. De stad heeft uw leerlingen veel te bieden.

Schoolreis naar Praag

Na uw schoolreis naar Praag zult u het met ons eens zijn; de Gouden Stad herbergt een overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. Begin uw ontdekkingstocht met uw leerlingen op het Wenceslasplein en wandel verder naar het oude stadsplein met de befaamde astronomische klok. Maak van uw schoolreis of werkweek naar Praag een intrigerende belevenis die voor altijd bij zal blijven.

 

 Schoolreis naar Athene

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Athene? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Athene, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Athene begint bij Diogenes Reizen!

Groepsreis naar Berlijn

Berlijn als bestemming voor een personeelsreis is populairder dan ooit. De hoofdstad van Duitsland bruist volop en combineert kunst en cultuur, historisch en modern met tal van imposante herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog en de Koude oorlog.

Groepsreis naar Londen
Groot-Brittannië

Londen is dé shophoofdstad van Europa met meer dan 30.000 winkels, boetiekjes en chique warenhuizen als Harrods. Maar tijdens uw personeelsreis wilt u natuurlijk ook bekende bouwwerken bekijken. The Houses of Parliament, de Big Ben, St.-Paul’s Cathedral en de Tower Bridge.

Groepsreis naar Parijs

Welkom in de hoofdstad van de liefde. Een heerlijke bestemming voor een geweldige personeelsreis. Natuurlijk wilt u de Eiffeltoren zien. Maar ook de Sacré-Coeur, de Champs-Elysées, het Centre Pompidou, La Défense, de Arc de Triomph en de Notre Dame. En dan al die musea. Het Louvre is een must, net als het Musée Picasso en Musée D’Orsay.

Groepsreis naar Boedapest

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Boedapest? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Barcelona

Waar moet u beginnen als u een personeelsreis naar Barcelona maakt? De stad heeft zoveel te bieden. Absoluut niet te missen zijn de werken van architect Gaudí: La Sagrada Familia, Parc Güell en de stadsvilla’s Casa Mila en Casa Batlo.

Groepsreis naar Praag

Na uw personeelsreis naar Praag zult u het met ons eens zijn; de Gouden Stad herbergt een overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. Begin uw ontdekkingstocht samen met uw collega’s op het Wenceslausplein.

Schoolreis naar Dublin

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Dublin? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Dublin.

Schoolreis naar Edinburgh

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Edinburgh? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Edinburgh, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Edinburgh begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Florence

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Florence? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Florence, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Florence begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Gdansk

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Gdańsk? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Gdańsk.