100 resultaten gevonden
Groepsreis naar Keulen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Keulen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Bremen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Bremen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Dresden

De recente geschiedenis heeft zijn sporen achterlaten in de stad Dresden. De bombardementen in de tweede wereldoorlog, maar ook de overstromingen van 2002 hebben de stad getekend. Toch is de 800-jarige stad een bezoek meer dan waard.

Groepsreis naar Rome

Rome is een geweldig openluchtmuseum. U ontdekt het tijdens uw personeelsreis naar de Italiaanse hoofdstad. Wat u zeker moet zien? Castel San Angelo, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel natuurlijk. Maar ook het Forum Romanum, het Colosseum en de Trevi fontein. 

Groepsreis naar Bologna

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Bologna? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Florence

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Florence? Dan bent u aan het juiste adres. 

Groepsreis naar Fez

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Fez? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Lissabon

Een groepsreis Lissabon met uw collega’s of verenigingsleden? Bij Diogenes Reizen stemmen we ons reisvoorstel af op uw wensen en budget. We verzorgen passend vervoer en verblijf. Ook voorzien wij, indien gewenst, in een gezellig excursieprogramma.

Groepsreis naar Sint-Petersburg

Bezoek het prachtige Rusland tijdens een groepsreis naar Sint-Petersburg. Er zijn veel bezienswaardigheden in Sint-Petersburg, waardoor u niet snel uitgekeken raakt. Groepsreis combineren met leuke excursies? Klik hier!

Groepsreis naar Madrid

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Madrid? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat. 

Groepsreis naar Istanbul

Byzantium, Constantinopel, Istanbul… wat een fascinerende bestemming voor uw personeelsreis. Slenter door de historische wijk Sultanahmet met de Hippodroom, de Blauwe Moskee en de Aya Sophia.

Groepsreis naar Boedapest

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Boedapest? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Barcelona

Waar moet u beginnen als u een personeelsreis naar Barcelona maakt? De stad heeft zoveel te bieden. Absoluut niet te missen zijn de werken van architect Gaudí: La Sagrada Familia, Parc Güell en de stadsvilla’s Casa Mila en Casa Batlo.

Groepsreis naar Belfast

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Belfast? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Glasgow

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Glasgow? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Valencia

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Valencia? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Dublin

Gezellig weekend weg met de collega’s of uw verenigingsleden? Dublin staat garant voor een geslaagde groepsreis. Bij Diogenes Reizen stelt u zelf uw groepsreis samen. Voor inspiratie over accommodaties, excursies en vervoersmogelijkheden kunt u op deze pagina’s terecht.

Groepsreis naar Edinburgh

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Edinburgh? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Marrakech

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Marrakech? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Sicilië

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee en is een populaire vakantiebestemming. Het eiland heeft alle ingrediënten voor een mooie groepsreis. Diverse cultuurschatten, prachtig landschappen en historische steden. Dit alles wordt gecombineerd met een heerlijk klimaat en een smakelijke keuken. Succes verzekerd! 

Groepsreis naar Düsseldorf

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Düsseldorf? Dan bent u aan het juiste adres.

Groepsreis naar Londen
Groot-Brittannië

Wilt u met uw collega's naar Londen? Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en uiteraard de leukste tips tijdens jullie reis naar Londen!

Groepsreis naar Sevilla

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Sevilla? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat. 

Groepsreis naar Stockholm

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Stockholm? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Wenen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Wenen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Boekarest

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Boedapest? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Parijs

Welkom in de hoofdstad van de liefde. Een heerlijke bestemming voor een geweldige personeelsreis. Natuurlijk wilt u de Eiffeltoren zien. Maar ook de Sacré-Coeur, de Champs-Elysées, het Centre Pompidou, La Défense, de Arc de Triomph en de Notre Dame. En dan al die musea. Het Louvre is een must, net als het Musée Picasso en Musée D’Orsay.

Groepsreis naar Ibiza

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Ibiza? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Puglia

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Puglia? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Praag

Na uw personeelsreis naar Praag zult u het met ons eens zijn; de Gouden Stad herbergt een overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. Begin uw ontdekkingstocht samen met uw collega’s op het Wenceslausplein.

Kerstmarkten Nederland, Duitsland en België
3 dagen Nederland, Duitsland of België

We snappen dat u nog niet in de kerstsferen zit, maar het is wel goed om u alvast voor te bereiden op uw kerstreis in december. Bekijk onze bestemmingen en vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan!

Kerstmarkten Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije
3 dagen Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije

Bezoek samen een kerstmarkt in Tsjechië, Oostenrijk of in Hongarije. U kunt kiezen uit een kerstmarkt in Praag, Wenen of Boedapest. Wij zorgen vervolgens voor verblijf en vervoer. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Kerstmarkten Engeland, Ierland, Denemarken
3 dagen Engeland, Ierland, Denemarken

Bezoek samen een kerstmarkt in Engeland, Ierland of Denemarken. U kunt kiezen uit een kerstmarkt in Londen, Oxford, Dublin of Kopenhagen. Wij zorgen vervolgens voor verblijf en vervoer. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Boedapest is een moderne stad met een onmiskenbare traditionele charme. De Donau snijdt de stad in twee delen: het heuvelachtige Boeda, met haar vele burchten, en het drukke vlakke Pest, het winkel- en zakencentrum van de stad. 

Waar moet u beginnen als u een koorreis of orkestreis naar Barcelona maakt? De stad heeft zoveel te bieden. Absoluut niet te missen zijn de werken van architect Gaudí: La Sagrada Familia, Parc Güell en de stadsvilla’s Casa Mila en Casa Batlo. Maar Barcelona is meer.

Koorreis Antwerpen

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis Brussel

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Brussel? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis Brugge

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Brugge? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis Gent

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Gent? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis München

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar München? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Koorreis Leipzig

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Leipzig? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Koorreis Dresden

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een groepsreis op maat naar Dresden? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw concertreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis Berlijn

Berlijn als bestemming voor een koorreis of orkestreis is populairder dan ooit. De hoofdstad van Duitsland bruist volop en combineert kunst en cultuur, historisch en modern met tal van imposante herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog en de Koude oorlog. 

Koorreis naar Londen
Groot-Brittannië

Londen is dé shophoofdstad van Europa met meer dan 30.000 winkels, boetiekjes en warenhuizen als Harrods. Maar tijdens uw koor- of orkestreis wilt u natuurlijk ook bekende bouwwerken bekijken. The Houses of Parliament, de Big Ben, St.-Paul’s Cathedral en de Tower Bridge. Door langs de Theems te lopen ziet u ze allemaal. 

Koorreis naar Parijs

Welkom in de hoofdstad van de liefde. Een heerlijke bestemming voor een geweldige reis met uw koor of orkest. Natuurlijk wilt u de Eiffeltoren zien. Maar ook de Sacré-Coeur, de Champs-Elysées, het Centre Pompidou, La Défense, de Arc de Triomph en de Notre Dame. En dan al die musea.

Koorreis naar Lille

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Lille? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Koorreis Trier

Trier spreekt tot de verbeelding. Het is niet alleen de oudste stad van Duitsland, met een schat aan Romeinse bezienswaardigheden en prachtige vakwerkgevels, maar ook de grootste stad van de Moezelvallei.

Koorreis naar Canterbury
Groot-Brittannië

Op slechts en half uurtje rijden van Folkstone of Dover en anderhalf uur vanaf Londen ligt het prachtige oude stadje Canterbury aan de rivier de Stour. De reis er naartoe is al een aanrader!

Koorreis Praag

Na uw koorreis naar Praag zult u het met ons eens zijn; de Gouden Stad imponeert met een overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. Ga op ontdekkingstocht met uw koor in Praag!

Koorreis Keulen

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Keulen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis Rome

Rome is een geweldig openluchtmuseum. U ontdekt het tijdens uw koorreis naar de Italiaanse hoofdstad. Wat uw groep zeker moet zien? Castel San Angelo, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel natuurlijk. Maar ook het Forum Romanum, het Colosseum en de Trevi fontein. En wat zou u ervan zeggen om op te treden in de Kerk van De Friezen, grenzend aan het St.-Pietersplein? 

Koorreis Florence

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Florence? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw concertreis op maat.

Koorreis Wenen
Oostenrijk

Wenen is uitdagend. Natuurlijk doet u tijdens de groepsreis een avondje Staatsopera en walst u mee op de klanken van bekende Weense componisten als Mozart en Strauss. Maar ook een bezoek aan een Weens koffiehuis voor een heerlijke Sachertorte kan niet ontbreken.

Koorreis Dublin

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Dublin? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Koorreis Amsterdam

Amsterdam is een mooie bestemming dichtbij huis voor uw koorreis of orkestreis. Onze hoofdstad heeft veel te bieden. De goed bewaarde binnenstad van Amsterdam ademt nog steeds de lang vervlogen sfeer en rijkdom van de Gouden Eeuw. 

Koorreis Maastricht

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Maastricht? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Koorreis Edinburgh

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Edinburgh? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Berlijn

Berlijn als bestemming voor een personeelsreis is populairder dan ooit. De hoofdstad van Duitsland bruist volop en combineert kunst en cultuur, historisch en modern met tal van imposante herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog en de Koude oorlog.

Schoolreis naar New York

Doorkruis de Big Apple van Times Square tot Central Park. En van Ground Zero tot The Statue of Liberty. Dompel je onder in illustere wijken als China Town, Harlem en Brooklyn en kijk je ogen uit bovenop de The Empire State Building. 

Schoolreis naar Antwerpen

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Antwerpen.

Schoolreis naar Brussel

Ga op ontdekkingstocht door Brussel, een wereldstad met een intieme dorpse sfeer. Begin op de befaamde Grote Markt met haar prachtige gildehuizen en gezellige terrassen. Prachtige gebouwen, lommerrijke parken en een enorm winkelaanbod!

Schoolreis naar Kopenhagen

Kopenhagen heeft wel wat weg van Amsterdam. Dat klinkt vreemd, maar als je door de binnenstad wandelt, vallen meteen de kriskras geparkeerde fietsen, gezellige terrasjes en vele grachtjes op. 

Schoolreis naar München

Je wilt met je leerlingen op pad? En je bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar München? Dan ben je aan het juiste adres. Lees hier snel meer over jullie schoolreis naar München.

Schoolreis naar Londen
Groot-Brittannië

Je wilt met je leerlingen op groepsreis naar Londen? Lees hier snel meer over jullie groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en uiteraard de leukste tips tijdens jullie reis naar Londen!

Schoolreis naar Parijs

Welkom in de prachtige hoofdstad van Frankrijk. Een heerlijke bestemming voor een geweldige schoolreis. Het echte Parijse straatleven beleven je leerlingen in Quartier Latin en in de wijk Le Marais. En als educatief onderdeel? Een uitgebreid bezoek aan de Eiffeltoren. Altijd mooie verhalen tijdens een geweldige excursies.

 Schoolreis naar Athene

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Athene? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Athene, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Athene begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Boedapest

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Boedapest? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Boedapest.

Schoolreis naar Dublin

Je wilt met je leerlingen op pad? En je bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Dublin? Dan ben je aan het juiste adres. Lees hier snel meer over jullie schoolreis naar Dublin.

Schoolreis naar Rome

Rome is een geweldig openluchtmuseum. Je ontdekt het tijdens jullie schoolreis naar de Italiaanse hoofdstad. Wat je leerlingen zeker moeten zien? Castel San Angelo, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel natuurlijk. Proef de bijzondere sfeer van La Dolce Vita en kom na jullie werkweek of schoolreis zeker nog een keer terug. Want eenmaal Rome is voor eeuwig Rome.

Schoolreis naar Venetië

Je wilt met je leerlingen op pad? En je bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Venetië? Dan ben je aan het juiste adres. Lees hier snel meer over jullie schoolreis naar Venetië, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Venetië begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Florence

Je wilt met je leerlingen op pad? En je bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Florence? Dan ben je aan het juiste adres. Lees hier snel meer over jullie schoolreis naar Florence, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Florence begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Milaan

Je wilt met je leerlingen op pad? En je bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Milaan? Dan ben je aan het juiste adres. Lees hier snel meer over jullie schoolreis naar Milaan, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Milaan begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Amsterdam

De goed bewaarde binnenstad van Amsterdam ademt nog steeds de lang vervlogen sfeer en rijkdom van de Gouden Eeuw. Statige grachtenpanden, sierlijke trapgevels en gezellige straatjes wisselen elkaar af in deze smeltkroes van nationaliteiten.

Schoolreis naar Maastricht

De zuidelijkste provinciehoofdstad van Nederland heeft echte levensgenieters heel veel te bieden. Maastricht is niet alleen een zeer mooie stad, maar ook een stad waar het goede leven nog echt met volle teugen wordt genoten. 

Schoolreis naar Istanbul

Byzantium, Constantinopel, Istanbul… wat een fascinerende bestemming voor uw schoolreis. Overal proeven u en uw leerlingen die bijzondere combinatie van Oosterse en Europese sfeer, die van Istanbul zo’n heerlijke stad voor schoolreizen en werkweken maakt.

Schoolreis naar Praag

Na uw schoolreis naar Praag zult u het met ons eens zijn; de Gouden Stad herbergt een overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. Ga op ontdekkingstocht met uw leerlingen in Praag!

 

Schoolreis naar Valencia

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Valencia? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Valencia.

Schoolreis naar Madrid

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Madrid? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Madrid.

Schoolreis naar Barcelona

Waar moet u beginnen als u een schoolreis naar Barcelona maakt? De stad heeft zoveel te bieden. Absoluut niet te missen zijn de werken van architect Gaudí: La Sagrada Familia, Parc Güell en de stadsvilla’s Casa Mila en Casa Batlo. Maar Barcelona is meer, veel meer. Wij helpen u! Barcelona, wat een heerlijke stad voor een werkweek of schoolreis.

Schoolreis naar Edinburgh

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Edinburgh? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Edinburgh, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Edinburgh begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Gdansk

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Gdańsk? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Gdańsk.

Schoolreis naar Krakau

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Krakow? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Krakow.

Schoolreis naar Lissabon

Bent u op zoek naar een geschikte bestemming voor een schoolreis of werkweek? Wilt u een bestemming die de leerlingen nooit zullen vergeten? Laat u dan informeren door Diogenes over de mogelijkheden die Lissabon voor u en uw leerlingen te bieden heeft.

Schoolreis naar Wenen

Je wilt met je leerlingen op pad? En je bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Wenen? Dan ben je aan het juiste adres. Lees hier snel meer over jullie schoolreis naar Wenen.

Schoolreis naar Berlijn

Berlijn als bestemming voor een schoolreis is populairder dan ooit. De stad bruist volop en combineert kunst en cultuur, historisch en modern met tal van imposante herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog en de Koude oorlog. 

Schoolreis naar Keulen

Moderne winkels, een keur aan Romaanse kerken, kunst en design en natuurlijk: de beroemde Keulse dom, die letterlijk en figuurlijk het gezicht van deze imposante en gezellige stad aan de Rijn vormt.

Groepsreis naar Tallinn

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Tallinn? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Texel

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Texel? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Amsterdam

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Amsterdam? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Maastricht

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Maastricht? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Antwerpen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen.

Groepsreis naar Brussel

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Brussel? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Leuven

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Leuven? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Brugge

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Schoolreis naar Marrakech

Bent u op zoek naar een geschikte bestemming voor een schoolreis of werkweek? Wilt u een bestemming die de leerlingen nooit zullen vergeten? Laat u dan informeren door Diogenes over de mogelijkheden die Marrakech voor u en uw leerlingen te bieden heeft.

Schoolreis naar Split

Een verblijf in de belangrijkste stad van Dalmatië (Kroatië) is een ware ontdekking. Cultuurliefhebbers halen hun hart op in het historische stadshart. De rijke historie met Romeinse invloeden is terug te zien in het stadsbeeld en de heerlijke sfeer die er hangt. Liefhebbers van een strandvakantie kunnen in Split genieten van het stadsstrand Bacvice en het heldere water van de Adriatische zee. Natuurlijk zijn er heerlijke terrasjes om te ontspannen.

Groepsreis naar Bilbao

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Bilbao? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar New York

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar New York? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Gent

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Gent? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Schoolreis naar Ardennen

De ongerepte natuur van de Belgische Ardennen laat zich niet eenvoudig beschrijven. Je kunt er dagen rondzwerven zonder een iemand tegen te komen, terwijl je geniet van uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en snelstromende riviertjes. 

Bestemmingen van Diogenes Reizen

Geïnteresseerd in groepsreizen van Diogenes Reizen?

Wil je jouw groepsreis laten organiseren door Diogenes Reizen? Neem telefonisch contact met ons op via: 088-1030700. Doe inspiratie op via onze website en vertel ons al je ideeën. De groepsreizen van Diogenes Reizen bezorgen je onvergetelijke herinneringen! 

Meer dan 100 bestemmingen

Met onze groepsreizen heb je de keuze uit meer dan 100 bestemmingen. Deze bestemmingen zijn binnen en buiten Europa. Ontdek samen met jouw leerlingen de prachtige Italiaanse stad Milaan. Of proef de Oosterse cultuur tijdens een schoolreis naar Istanbul. Geniet van Praag, de Gouden Stad, tijdens een reis met jouw koorleden. Wil je met collega’s of verenigingsleden op pad? Diogenes Reizen biedt ook groepsreizen op maat naar bijvoorbeeld New York. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in Nederland te blijven. Ook dan bieden wij volop mogelijkheden. Heb je een reis in gedachten? Geef het aan ons door. Wij maken vervolgens vrijblijvend een reisvoorstel voor jou. Lees snel verder en ontdek ons aanbod!

Schoolreizen

Een educatieve schoolreis Parijs, actieve werkweek Ardennen of toch een cultuurreis naar Rome? Diogenes Reizen helpt jou op weg. Neem een kijkje op onze website en ontdek ons aanbod aan bestemmingen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van groepsreizen. De schoolreizen zijn educatief goed onderlegd. Maar ook op het gebied van ontspanning zullen de leerlingen niet tekort komen. Wij nemen de leerlingen mee naar de meest prachtige bestemmingen. De leerlingen zullen Europa op een onvergetelijke manier leren kennen. Diogenes Reizen doet er alles aan om de leerlingen een onvergetelijke schoolreis te bezorgen.

Koorreizen

Muziek brengt mensen samen. Groepsreizen brengen ook mensen samen. Het is dus fantastisch om deze twee elementen met elkaar te versterken. Diogenes Reizen helpt jou met het organiseren van een unieke koorreis. Wij nemen jou het werk uit handen en laten je zorgeloos genieten. Ook voor internationaal publiek organiseren onze professionals koorreizen. Deze vorm van groepsreizen is dan ook zeker een aanrader. Op de website kun je de mogelijkheden per bestemming zien. Tijdens de koorreizen van Diogenes Reizen kun je prachtige concertlocaties bewonderen. Reis met jouw koor naar Trier, Brugge of Rome. Diogenes Reizen biedt veel mogelijkheden. Kijk je ogen uit in deze prachtige steden. 

Bedrijfsreizen

Een personeelsreis naar het buitenland? Goed idee! Hiermee versterkt u zeker de band van het personeel. Diogenes Reizen helpt u graag met het organiseren van de personeelsreis. Op onze website kunt u inspiratie opdoen van de verschillende bestemmingen. Ook kunt u op deze manier alvast inspiratie opdoen voor de activiteiten. Vraag gratis een reisvoorstel aan!

Groepsreizen

Wilt u met collega’s of verenigingsleden op stedentrip? Dan bent u bij Diogenes Reizen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring maken wij uw reis tot een groot succes. Kies uit meer dan 100 bestemmingen. Een sportieve week in de Ardennen, een educatieve reis naar Duitsland of een onvergetelijke reis naar New York? Alle opties klinken geweldig. Wacht niet langer en ontdek de wereld met Diogenes Reizen!

Diverse bestemmingen ontdekken met Diogenes Reizen?

Heeft u een bepaalde reis in gedachten? Geef uw wensen aan ons door. Wij maken vervolgens een reisvoorstel op maat. Door onze persoonlijke service en scherpe prijzen houden wij de klant tevreden. Doe inspiratie op via onze website! Diogenes Reizen neemt u mee naar de mooiste bestemmingen!