Bezoek ons tijdens de NOT 2019!

14-11-2018 12:00

Van dinsdag 22 januari 2019 tot en met zaterdag 26 januari 2019 vindt de NOT beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs staat in het teken van het onderwijs. Laat je inspireren, ontmoet nieuwe mensen of netwerk erop los. Het goede nieuws is dat wij er dit jaar ook bij zijn! 

NOT 2019

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is één van de grootste beurzen voor onderwijzend Nederland. Dit jaar staat de beurs in het teken van 'Beter Onderwijs'. Tijdens de beurs zijn er verschillende segmenten waar je rond kunt neuzen. Zelf staan wij bij Dagtrips, Theater & Cultuur, waar je samen met ons kunt kijken naar de mogelijkheden voor een schoolreis of werkweek. Gewoon even kennis maken mag ook! 

Natuurlijk is er nog veel meer te doen op de beurs. Zo zijn er diverse workshops, geeft de Onderwijsacademie ruim 230 verschillende inhoudelijke sessies waar je aan kunt deelnemen en vinden er dagelijks presentaties plaats. Je leest hier meer over de diverse presentaties tijdens de NOT. Dit jaar heeft de NOT ook een aantal nieuwe onderdelen waaronder de Bloggerstraat, het Startersatelier, een Onderwijs Mancave en een Catwalk. Voor ieder wat wils!

Meld je gratis aan

Ben je ook enthousiast geworden over de NOT? Meld je dan nu aan. Klik op 'gratis aanmelden' om naar de website van de NOT te gaan. Je kunt je hier kosteloos registreren zodat je toegang krijgt tot de beurs. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee voor je klaar staat.  Je vindt ons in hal 2, standnummer C053. Tot dan!