Onze werkwijze in vijf stappen

20-07-2017 16:54

  1. Laat u inspireren door de website
Doe uitgebreid ideeën op voor bestemmingen, lees de reisverhalen van onze klanten en ontdek alles over vervoersmogelijkheden, accommodaties en excursies. Heeft u een beeld van wat u wilt? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier. Maar u kunt natuurlijk ook een e-mail sturen of bellen.

  2. Vertel ons uw wensen
Uw vaste aanspreekpunt neemt contact met u op en bespreekt al uw wensen. Van bestemmingen, accommodaties en vervoer, tot en met een programma dat past bij uw groep. Pas als wij exact weten wat u voor ogen heeft, maken we een offerte op maat. Die ontvangt u binnen 5 werkdagen.

   3. Ontvang een voorstel op maat. Iedere groepsreis is uniek   
Net als onze offertes. U krijgt altijd een voorstel op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Ook sturen we u uitgebreide informatie over garantiefondsen en verzekeringen.

   4. Wij zetten de puntjes op de 'i'
Wij nemen contact op om de offerte te bespreken. Is ons voorstel helemaal naar wens? Dan zetten we de laatste puntjes op de i en ontvangt u de boekingsbevestiging, de juiste vouchers, adressen en een uitgebreid draaiboek. En bent u eenmaal onderweg, dan is onze alarmtelefoon 24/7 bereikbaar.

  5. Wij zijn benieuwd naar uw reisverhalen 
Graag horen we hoe u en uw groepsgenoten de reis hebben ervaren. We nemen dan ook altijd telefonisch contact op. Uw ervaringen zijn belangrijk voor ons om onze dienstverlening nóg beter te maken.