Lisette Eikelenboom
Lisette Eikelenboom
Accountmanager Groups & Incentives

Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag, werd het tijd om aan het werk te gaan. Ik had op de HR afdeling op het hoofkantoor van de hotelketen ‘NH Hoteles’ stage gelopen en had het geluk dat ik na mijn eindstage bij ditzelfde bedrijf op de afdeling ‘groepsreserveringen internationaal’ aan de slag kon.

Reizen was altijd al een grote passie van mij en werd er door mijn ouders met de paplepel ingegoten. Australië, Indonesië, Noord Amerika, wintersport, stedentrips in Europa, niets was te gek. Ik wilde graag nog meer mooie plekken van de wereld zien en heb daarom na een jaar mijn baan bij NH Hoteles opgezegd. Het werd backpacken in Zuid Amerika (Ecuador, Peru, Bolivia en het noorden van Chili). Wat een belevenis, echt een aanrader!

Na terugkomst heb ik een tijdje gewerkt als intercedent bij een horeca uitzendbureau en als werving & selectie specialist voor een horeca recruitment bureau. Toch bleef het reizen en het toerisme mij trekken en heb ik daarom de overstap gemaakt naar Diogenes Reizen, waar ik sinds de zomer van 2009 werk. In de loop der tijd heb ik uiteraard enorm veel ervaring op gedaan. Doordat we zoveel verschillende bestemmingen aanbieden blijft het werk altijd afwisselend en uitdagend en is geen dag hetzelfde.

Bij Diogenes Reizen staat de klant centraal en zorgen wij ervoor dat uw reis van ‘a tot z’ tot in de puntjes geregeld wordt.

Ik ga graag voor u aan de slag!

Neem contact met Lisette op >>