Kerstreizen Nederland, Duitsland en België

We snappen dat u nog niet in de kerstsferen zit, maar het is wel goed om u alvast voor te bereiden op uw kerstreis in december. Bekijk onze bestemmingen en vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan!

U kunt bij ons kiezen uit diverse kerstreizen naar Nederland, Duitsland of België. Wat dacht u van bestemmingen als Valkenburg & Maastricht, Düsseldorf, Münster, Keulen, Dresden, Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge of Leuven?

Impressies

Een kerstreis naar...

Valkenburg

Valkenburg

Vanaf 16 november wordt Valkenburg weer omgetoverd tot dé kersthoofdstad van Nederland. Tot en met 6 januari 2019 kunnen de kerstliefhebbers weer terecht om te genieten van vele kerstactiviteiten. Ga er gezellig tussenuit met de personeelsvereniging en beleef een unieke kerstreis waarbij je kunt kiezen uit verschillende activiteiten. Ga met z'n allen naar MergelRijk, één van de mooiste kerstgrotten, met unieke mergelbeelden en een miniatuurwereld. Of ga naar de kerstmarkt Gemeentegrot/Fluweelengrot, de Christmas Parada, het Winters Sprookjesbos of het Museum Romeinse Katakomben waar lichtkunstenaars reageren op een historisch thema.

Maastricht

Maastricht

Van 1 december 2018 t/m 1 januari 2019 staat Maastricht weer in het teken van Magisch Maastricht. Het Vrijthof wordt jaarlijks omgetoverd tot het kerstwalhalla van Limburg. Het evenement telt jaarlijks zo'n 700.000 bezoekers, heeft ruim 900 vierkante meter schaatsplezier, 100 kerstchalets en 10 winterattracties. Natuurlijk zijn er duizenden lichtjes te vinden in de boven en hoor je kerstklanken op elke hoek van het Vrijthof. Het Vrijthof wordt erkend als één van de meest authentieke, gezelligste en mooiste kerstevenementen van Nederland en de Euregio.

Düsseldorf

Düsseldorf

Münster

Münster

Keulen

Keulen

Dresden

Dresden

Antwerpen

Antwerpen

Brussel

Brussel

Gent

Gent

Brugge

Brugge

Leuven

Leuven

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een kerstreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat.

Per vliegtuig

Per vliegtuig

Er zijn meer vliegmaatschappijen dan ooit. En Diogenes Reizen kent ze allemaal. In eigen land kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, maar ook pal over de grens bieden we tal van mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de luchthavens van Brussel, Weeze of Keulen. Voor elk bedrijfsuitje vinden wij de voordeligste vlucht.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.

Per trein

Per trein

Treinreizen worden voor personeelsreizen en jubileumreizen steeds populairder en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten.

Onze werkwijze
Vind uw inspiratie op onze website
Vertel ons al uw wensen en ideeën
Ontvang een voorstel com- pleet op maat
Wij zetten voor u de puntjes op de i
Wij zijn benieuwd naar uw reisverhalen