"Diogenes Reizen maakt waar wat ze beloven!"
Frits Kutschenreuter, Nederlands Concert Mannenkoor
Twee compleet verschillende optredens in België!
Margreet Lammers, Dameskoor Koordaat
Diogenes Reizen: de specialist in groepsreizen op maat! Diogenes Reizen: de specialist voor Personeelsreizen & Jubileumreizen Diogenes Reizen: de specialist voor Incentivereizen & Executivereizen Diogenes Reizen: de specialist voor Schoolreizen Diogenes Reizen: de specialist in reizen voor Studieverenigingen & Studentenverenigingen Diogenes Reizen: de specialist voor Koorreizen & Orkestreizen Diogenes Reizen: de specialist in reizen voor gepensioneerdenverenigingen, ouderenbonden & Activiteitenclubs

Koorreizen & Orkestreizen

Optreden op de mooiste internationale podia

Stelt u zich eens voor....optreden in de Sint-Pieter, op een marktplein van Praag of an der schönen blauen Donau; Diogenes Reizen regelt het graag.

Onze koorreisprofessionals organiseren culturele en muzikale groepsreizen voor orkesten en koren die ook graag een internationaal publiek bespelen. Wij verrassen u graag met een ruime keus aan bestemmingen, vervoersmogelijkheden, accommodaties, excursies en programmatips voor uw koorreis of orkestreis. Bent u daarnaast op zoek naar een bijzondere concertlocatie, een uitwisseling met een lokaal koor of orkest, instrumentenhuur of de promotie van uw optreden? Diogenes Reizen dirigeert het allemaal. Neem gewoon eens contact op en vraag naar de vele mogelijkheden. U zult ontdekken dat onze koorreizen en orkestreizen niet alleen heel goed klinken, maar het ook zijn!

Wilt u weten wat wij voor uw koor of orkest kunnen organiseren?

Neem contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.

Onze werkwijze
  1. Laat u inspireren door de website
  2. Vertel ons uw wensen
  3. Ontvang een voorstel op maat
  4. Wij zetten de puntjes op de i
  5. Wij zijn benieuwd naar uw reisverhalen

> Lees meer over onze werkwijze

Daarom Diogenes Reizen

Duidelijk: wij communiceren open en eerlijk
Voordelig: wij bieden de beste reizen tegen de scherpste prijs
Veelzijdig: wij hebben alles in huis om elke reiswens waar te maken


De Diogenes Reizen TOP 10