Koorreizen | Orkestreizen

Op zoek naar een koorreis op maat? Diogenes Reizen neemt u graag het werk uit handen en denkt met u mee om een unieke koorreis te organiseren. Onderstaand ziet u onze top 10 koorreis bestemmingen. Wanneer u op een van deze bestemmingen klikt, ziet u wat de mogelijkheden van een koorreis kunnen zijn. Per bestemming wordt er een korte introductie gegeven van de bestemming. Vervolgens ziet u een aantal sfeerfoto's om in de stemming te komen. Wij laten u een aantal concertlocaties zien waar u met uw koor kunt zingen, daarnaast ziet u enkele voorbeeldexcursies en -accommodaties.

Staat uw bestemming, concertlocatie of accommodatie er niet tussen? Neem contact met ons op of vraag gratis een reisvoorstel op maat aan.  Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn!

 

Koorreis organiseren

Diogenes Reizen organiseert koorreizen voor groepen groter dan 20 personen. U heeft de keuze uit zeer diverse bestemmingen. Op zoek naar een bijzondere concertlocatie, instrumentenverhuur of de promotie van uw optreden? Diogenes Reizen dirigeert het allemaal. Geef uw wensen aan ons door. Wij maken kosteloos en vrijblijvend een reisvoorstel voor u.

Ontdek de fraaie stad Trier

Trier is de oudste stad van Duitsland en vol van Romeinse bezienswaardigheden. Elke straathoek vertelt zijn eigen verhaal. Met een stadswandeling leert u deze stad goed kennen. Tijd over tijdens de koorreizen? Geniet van een heerlijke, witte wijn langs de rivier de Moezel. Zingen in de Dom en in de Basilika, ook dit kan tijdens de koorreizen van Diogenes Reizen. Een optreden verzorgen in de historische binnenstad van Trier? Diogenes Reizen regelt het!

Brugge, het Venetië van het Noorden

Deze stad wordt niet voor niets het Venetië van het Noorden genoemd. De stad kenmerkt zich door de talloze grachten. Een deskundige gids kan u tijdens deze koorreis meenemen door de stad. Een concert in de open lucht? Of in één van de prachtige kerken? Brugge biedt volop mogelijkheden voor koorreizen. Geniet tijdens deze koorreis van de gezelligheid en gastvrijheid van onze zuiderburen!

De Gouden Stad van Europa

Praag wordt ook wel De Gouden Stad genoemd. Praag wordt namelijk als één van de mooiste steden van Europa beschouwd. Ontdek samen met uw koorleden de goed bewaarde, historische gebouwen. Wat niet mag missen tijdens deze reis is een bezoek aan de Staatsopera!

Maak uw koorreis met Diogenes Reizen

Bespeelt uw koor ook graag een internationaal publiek? Ook hiervoor organiseren onze professionals koorreizen. Wij bieden een ruime keus aan bestemmingen, accomodaties en excursies. Heeft u verder nog andere wensen? Neem contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden. Kortom: Koorreizen van Diogenes Reizen klinken heel goed!

Geïnteresseerd in koorreizen met Diogenes Reizen?

Doe uw inspiratie op via onze website en vertel ons al uw ideeën. Aan de hand van uw wensen maken wij een prijsvoorstel. Ons doel is om uw koorreis tot in de puntjes te regelen. Koorreizen van Diogenes Reizen zijn onvergetelijke avonturen voor u en uw koorleden!