Koorreizen | Orkestreizen

Op zoek naar een koorreis op maat? Diogenes Reizen neemt u graag het werk uit handen en denkt met u mee om een unieke koorreis te organiseren. Onderstaand ziet u onze top 10 koorreis bestemmingen. Wanneer u op een van deze bestemmingen klikt, ziet u wat de mogelijkheden van een koorreis kunnen zijn. Per bestemming wordt er een korte introductie gegeven van de bestemming. Vervolgens ziet u een aantal sfeerfoto's om in de stemming te komen. Wij laten u een aantal concertlocaties zien waar u met uw koor kunt zingen, daarnaast ziet u enkele voorbeeldexcursies en -accommodaties.

Staat uw bestemming, concertlocatie of accommodatie er niet tussen? Neem contact met ons op of vraag gratis een reisvoorstel op maat aan.  Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn!

 

Koorreis organiseren

Onze koorreisprofessionals organiseren culturele en muzikale groepsreizen voor orkesten en koren die ook graag een internationaal publiek bespelen. Wij verrassen u graag met een ruime keus aan bestemmingen, vervoersmogelijkheden, accommodaties, excursies en programmatips voor uw koorreis of orkestreis. Bent u daarnaast op zoek naar een bijzondere concertlocatie, een uitwisseling met een lokaal koor of orkest, instrumentenhuur of de promotie van uw optreden? Diogenes Reizen dirigeert het allemaal. Neem gewoon eens contact op en vraag naar de vele mogelijkheden. U zult ontdekken dat onze koorreizen en orkestreizen niet alleen heel goed klinken, maar het ook zijn!