"Geweldig om een groep van 60 collega’s de tijd van hun leven te bezorgen!"
Lisette Eikelenboom, Diogenes Reizen
Diogenes Reizen: de specialist in groepsreizen op maat! Diogenes Reizen: de specialist voor Personeelsreizen & Jubileumreizen Diogenes Reizen: de specialist voor Incentivereizen & Executivereizen Diogenes Reizen: de specialist voor Schoolreizen Diogenes Reizen: de specialist in reizen voor Studieverenigingen & Studentenverenigingen Diogenes Reizen: de specialist voor Koorreizen & Orkestreizen Diogenes Reizen: de specialist in reizen voor gepensioneerdenverenigingen, ouderenbonden & Activiteitenclubs

Personeelsreizen & Jubileumreizen

Een weekendje weg met de (personeels)vereniging, of feestelijk op reis om een jubileum te vieren?

Waarschijnlijk organiseert u niet dagelijks een groepsreis, jubileumreis of bedrijfsuitje. Het is dan ook wel zo prettig om de organisatie uit te kunnen besteden aan een ervaren, eerlijke en betrouwbare reisorganisatie. Diogenes Reizen weet niet alleen wat er allemaal komt kijken bij het regelen van onvergetelijke groepsreizen, bedrijfsuitjes en jubileumreizen maar kent bovendien de leukste plekjes en activiteiten! 

Onze reisprofessionals zijn u dan ook graag van dienst bij het volledig op maat organiseren van uw groepsreis, bedrijfsuitje of jubileumreis.


Wat biedt Diogenes Reizen?

Wij organiseren al meer dan 18 jaar groepsreizen voor groepen vanaf 20 personen, naar heel veel bestemmingen binnen Europa en daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan een groepsreis naar Parijs een jubileumreis naar Barcelona of een bedrijfsuitje naar Berlijn.

Wij regelen voor u tijdens uw groepsreis het vervoer en een passende accommodatie, zodat u hier zelf geen omkijken naar hebt. Indien u dat wenst, kunnen wij u ook helpen met het samenstellen en boeken van een origineel programma ter plaatse, met bijvoorbeeld excursies en restaurants. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook behulpzaam zijn bij het regelen van bedrijfs- of branche gerelateerde excursies. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen organiseren?

Neem contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.

Onze werkwijze
  1. Laat u inspireren door de website
  2. Vertel ons uw wensen
  3. Ontvang een voorstel op maat
  4. Wij zetten de puntjes op de i
  5. Wij zijn benieuwd naar uw reisverhalen

> Lees meer over onze werkwijze

Daarom Diogenes Reizen

Duidelijk: wij communiceren open en eerlijk
Voordelig: wij bieden de beste reizen tegen de scherpste prijs
Veelzijdig: wij hebben alles in huis om elke reiswens waar te maken


De Diogenes Reizen TOP 10