34 resultaten gevonden
Groepsreis naar Berlijn

Berlijn als bestemming voor een personeelsreis is populairder dan ooit. De hoofdstad van Duitsland bruist volop en combineert kunst en cultuur, historisch en modern met tal van imposante herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog en de Koude oorlog.

Groepsreis naar Keulen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Keulen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Parijs

Welkom in de hoofdstad van de liefde. Een heerlijke bestemming voor een geweldige personeelsreis. Natuurlijk wilt u de Eiffeltoren zien. Maar ook de Sacré-Coeur, de Champs-Elysées, het Centre Pompidou, La Défense, de Arc de Triomph en de Notre Dame. En dan al die musea. Het Louvre is een must, net als het Musée Picasso en Musée D’Orsay.

Schoolreis naar Berlijn

Berlijn als bestemming voor een schoolreis is populairder dan ooit. De stad bruist volop en combineert kunst en cultuur, historisch en modern met tal van imposante herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog en de Koude oorlog. De stad heeft uw leerlingen veel te bieden.

Schoolreis naar Parijs

Welkom in de prachtige hoofdstad van Frankrijk. Een heerlijke bestemming voor een geweldige schoolreis. Het echte Parijse straatleven beleven uw leerlingen in Quartier Latin en in de wijk Le Marais. En als educatief onderdeel? Een uitgebreid bezoek aan de Eiffeltoren. Altijd mooie verhalen tijdens een geweldige excursies.

 Schoolreis naar Athene

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Athene? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Athene, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Athene begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Londen
Groot-Brittannië

Tijdens uw schoolreis naar Londen wilt u natuurlijk de bekende bouwwerken bekijken. Door langs de Theems te lopen of te fietsen ziet u ze allemaal. Een geweldige ervaring voor uw leerlingen. Net als een bezoek aan fraaie musea als Tate Modern, het British Museum en de National Gallery. In London komt u altijd tijd te kort.

Schoolreis naar Boedapest

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Boedapest? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Boedapest, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Boedapest begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Rome

Rome is een geweldig openluchtmuseum. U ontdekt het tijdens uw schoolreis naar de Italiaanse hoofdstad. Wat uw leerlingen zeker moeten zien? Castel San Angelo, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel natuurlijk. Proef de bijzondere sfeer van La Dolce Vita en kom na uw werkweek of schoolreis zeker nog een keer terug. Want eenmaal Rome is voor eeuwig Rome.

Schoolreis naar Barcelona

Waar moet u beginnen als u een schoolreis naar Barcelona maakt? De stad heeft zoveel te bieden. Absoluut niet te missen zijn de werken van architect Gaudí: La Sagrada Familia, Parc Güell en de stadsvilla’s Casa Mila en Casa Batlo. Maar Barcelona is meer, veel meer. Wij helpen u! Barcelona, wat een heerlijke stad voor een werkweek of schoolreis.

Schoolreis naar Praag

Na uw schoolreis naar Praag zult u het met ons eens zijn; de Gouden Stad herbergt een overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. Begin uw ontdekkingstocht met uw leerlingen op het Wenceslasplein en wandel verder naar het oude stadsplein met de befaamde astronomische klok. Maak van uw schoolreis of werkweek naar Praag een intrigerende belevenis die voor altijd bij zal blijven.

 

Schoolreis naar Krakow

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Krakow? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Krakow, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Krakow begint bij Diogenes Reizen!

Groepsreis naar Londen
Groot-Brittannië

Londen is dé shophoofdstad van Europa met meer dan 30.000 winkels, boetiekjes en chique warenhuizen als Harrods. Maar tijdens uw personeelsreis wilt u natuurlijk ook bekende bouwwerken bekijken. The Houses of Parliament, de Big Ben, St.-Paul’s Cathedral en de Tower Bridge.

Groepsreis naar Boedapest

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Boedapest? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat.

Groepsreis naar Rome

Rome is een geweldig openluchtmuseum. U ontdekt het tijdens uw personeelsreis naar de Italiaanse hoofdstad. Wat u zeker moet zien? Castel San Angelo, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel natuurlijk. Maar ook het Forum Romanum, het Colosseum en de Trevi fontein. 

Groepsreis naar Lissabon

Een groepsreis Lissabon met uw collega’s of verenigingsleden? Bij Diogenes Reizen stemmen we ons reisvoorstel af op uw wensen en budget. We verzorgen passend vervoer en verblijf. Ook voorzien wij, indien gewenst, in een gezellig excursieprogramma.

Groepsreis naar Barcelona

Waar moet u beginnen als u een personeelsreis naar Barcelona maakt? De stad heeft zoveel te bieden. Absoluut niet te missen zijn de werken van architect Gaudí: La Sagrada Familia, Parc Güell en de stadsvilla’s Casa Mila en Casa Batlo.

Groepsreis naar Praag

Na uw personeelsreis naar Praag zult u het met ons eens zijn; de Gouden Stad herbergt een overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. Begin uw ontdekkingstocht samen met uw collega’s op het Wenceslausplein.

Koorreis Brugge

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Brugge? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis Gent

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Gent? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Koorreis Trier

Welkom in de oudste stad van Duitsland
Trier spreekt tot de verbeelding. Het is niet alleen de oudste stad van Duitsland, met een schat aan Romeinse bezienswaardigheden en prachtige vakwerkgevels, maar ook de grootste stad van de Moezelvallei. Liefhebbers van een goed glas Moezel of Rieslingwijn zullen zich direct thuis voelen in deze gezellige en fraaie stad die het ontdekken meer dan waard is.

Koorreis Berlijn

Berlijn als bestemming voor een koorreis of orkestreis is populairder dan ooit. De hoofdstad van Duitsland bruist volop en combineert kunst en cultuur, historisch en modern met tal van imposante herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog en de Koude oorlog. 

Koorreis naar Parijs

Welkom in de hoofdstad van de liefde. Een heerlijke bestemming voor een geweldige reis met uw koor of orkest. Natuurlijk wilt u de Eiffeltoren zien. Maar ook de Sacré-Coeur, de Champs-Elysées, het Centre Pompidou, La Défense, de Arc de Triomph en de Notre Dame. En dan al die musea.

Koorreis naar Londen
Groot-Brittannië

Londen is dé shophoofdstad van Europa met meer dan 30.000 winkels, boetiekjes en warenhuizen als Harrods. Maar tijdens uw koor- of orkestreis wilt u natuurlijk ook bekende bouwwerken bekijken. The Houses of Parliament, de Big Ben, St.-Paul’s Cathedral en de Tower Bridge. Door langs de Theems te lopen ziet u ze allemaal. 

Koorreis naar Canterbury
Groot-Brittannië

Op slechts en half uurtje rijden van Folkstone of Dover en anderhalf uur vanaf Londen ligt het prachtige oude stadje Canterbury aan de rivier de Stour. De reis er naartoe is al een aanrader. Geniet met uw groep van het groene heuvellandschap van het graafschap Kent en dompel u daarna onder in de middeleeuwse binnenstad met de befaamde oude stadspoorten en wereldberoemde Kathedraal. Maar er valt nog veel meer te beleven in deze kleine, maar gezellige studentenstad.

Koorreis Rome

Rome is een geweldig openluchtmuseum. U ontdekt het tijdens uw koorreis naar de Italiaanse hoofdstad. Wat uw groep zeker moet zien? Castel San Angelo, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel natuurlijk. Maar ook het Forum Romanum, het Colosseum en de Trevi fontein. En wat zou u ervan zeggen om op te treden in de Kerk van De Friezen, grenzend aan het St.-Pietersplein? 

Koorreis Praag

Na uw koorreis naar Praag zult u het met ons eens zijn; de Gouden Stad imponeert met een overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. Begin uw ontdekkingstocht samen met uw koorleden op het Wenceslausplein. Wandel verder naar het oude stadsplein met de befaamde astronomische klok en vervolg uw weg over de markante Karelsbrug naar de majestueuze Burcht.

Koorreis Keulen

U wilt met uw koor of orkest op pad? En bent op zoek naar een concertreis op maat naar Keulen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen en uiteraard concertlocaties.

Schoolreis naar Venetië

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Venetië? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Venetië, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Venetië begint bij Diogenes Reizen!

Groepsreis naar Antwerpen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen.

Schoolreis naar Florence

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Florence? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Florence, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Florence begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Milaan

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Milaan? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Milaan, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Milaan begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Keulen

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Keulen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Keulen, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Keulen begint bij Diogenes Reizen!

Schoolreis naar Edinburgh

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Edinburgh? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Edinburgh, met informatie over accommodaties, educatieve, culturele en actieve excursies en natuurlijk meer over de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke schoolreis naar Edinburgh begint bij Diogenes Reizen!