Schoolreizen

Een educatieve schoolreis Parijs, een actieve werkweek Ardennen, of toch een cultuurreis naar Rome? Waar de reis ook naar toe gaat, Diogenes Reizen helpt u op weg!

Neem gerust een kijkje bij de onderstaande bestemmingen. Staat uw bestemming er niet tussen? Neem contact met ons op of vraag gratis een reisvoorstel op maat aan. 

Bij Diogenes Reizen bent u aan het juiste adres voor voordelige schoolreizen en werkweken op maat.

De afgelopen 20 jaar organiseerden we duizenden werkweken en schoolreizen voor talloze scholen in het voortgezet- en beroepsonderwijs. Inspirerende en educatieve reizen werden het, maar ook vaak met een actieve en culturele touch. Want juist die mix maakt ons anders dan anders. En het zorgt ervoor dat veel scholen steeds weer bij ons terugkomen. Sommige zelfs al 15 jaar op rij. U wilt uw werkweken en schoolreizen ook tot in de puntjes regelen? Onze schoolreisprofessionals helpen u daar graag bij.

Een geslaagde schoolreis!
De schoolreizen van Diogenes Reizen worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen, daarbij wordt er altijd gezorgd voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uiteraard zijn onze schoolreizen gedekt door de zekerheden van de ANVR en SGRZ.

Wij verzorgen een passende accommodatie en organiseren het vervoer. Indien gewenst, regelen wij ook een educatief, cultureel, gezellig en/of actief programma.