Schoolreizen

Een educatieve studiereis of schoolreis Parijs, een actieve werkweek Ardennen, of toch een cultuurreis naar Rome? Waar de studiereis, schoolreis of werkweek ook naar toe gaat, Diogenes Reizen helpt jou op weg! Je vindt bij Diogenes Reizen een ruim aanbod van meerdaagse studiereizen en meerdaagse schoolreizen.Je kunt zelf je voorkeuren aangeven bij Diogenes Reizen waarna je profiteert van scherpe offertes op maat!

Geheel verzorgd en op maat met Diogenes Reizen:

  • Wij selecteerden voor uw schoolreis de mooiste bestemmingen in Europa.
  • Ruime keuze uit interessante excursies en culturele evenementen.
  • Prima accommodatie, waarin uw leerlingen zich thuis zullen voelen.
  • Je reist veilig met keurmerk busbedrijf, met vliegtuig of trein. Lid SGRZ: uw reissom is veilig.
  • Ook voor de avonden staat ons Team graag voor je klaar.
  • Tijdens je schoolreis is Diogenes Reizen 24 uur per dag bereikbaar.

Neem gerust een kijkje bij de onderstaande bestemmingen. Staat jouw bestemming er niet tussen? Neem contact met ons op of vraag gratis een reisvoorstel op maat aan. 

Voordelige schoolreizen en werkweken op maat!

Diogenes Reizen heeft al 20 jaar ervaring met het organiseren van schoolreizen. Een educatieve, inspirerende reis? Of toch liever een actieve reis met een culturele touch? Diogenes Reizen maakt het mogelijk! Wij verzorgen schoolreizen binnen Europa en vele steden daarbuiten.

Cultuur snuiven in Berlijn

Berlijn staat voor vrijheid, cultuur en historie. Het is dan ook een van de populairste bestemmingen voor schoolreizen. Bezoek met uw leerlingen de Berlijnse muur of een van de bekende bouwwerken. Locaties als Checkpoint Charlie en de Kurfürstendamm kunnen zeker niet op het lijstje ontbreken. Er is voor iedereen genoeg te beleven in deze bruisende stad. Kortom: schoolreizen naar deze stad doen veel leerlingen versteld staan.

Parijs is altijd een goed idee

Parijs is ook een populaire bestemming voor schoolreizen. Wat u zeker met uw leerlingen moet bezoeken? Het Louvre, de Champs-Elysées, de Notre Dame en diverse musea. Als educatief onderdeel is een bezoek aan de Eiffeltoren een must. Verder biedt deze stad nog veel meer mogelijkheden voor leuke schoolreizen. Of een schoolreis naar Parijs een onvergetelijke ervaring voor studenten is? Oui!

Londen is calling!

Londen mag in het lijstje van populairste schoolreizen zeker niet missen! Breng een bezoek aan de Londen Eye, Tower of Londen of de Big Ben. Struin over de markt in Notting Hill, langs de Theems en door Hyde Park. In Londen komt u altijd tijd tekort. Zorg ervoor dat uw studenten alle highlights van Londen te zien krijgen. Zij zullen versteld staan van alles wat deze stad te bieden heeft.

Een geslaagde schoolreis

Wilt u uw schoolreizen tot in de puntjes regelen? Diogenes Reizen helpt u hier graag bij. Over het vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Diogenes Reizen heeft nauwe contacten met veel vervoerders. Naar aanleiding van uw wensen zoeken wij naar de juiste oplossing. Ook zijn er volop mogelijkheden voor accommodaties. Onze schoolreizen zijn gedekt door de zekerheden van de ANVR en SGRZ.

Geïnteresseerd in schoolreizen van Diogenes Reizen?

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijke schoolreis bieden? Vraag bij Diogenes Reizen gratis een reisvoorstel op maat aan. Diogenes Reizen helpt u op weg!