Schoolreis België

België is een snel en goed te bereiken vakantieland en uitermate geschikt als bestemming voor een geslaagde groepsreis. Steden als Antwerpen, Brugge, Brussel en Gent zijn de absolute trekpleisters waar van alles te beleven valt. Neem snel een kijkje bij onze groepsreizen naar België!

Schoolreis naar Brussel

Ga op ontdekkingstocht door Brussel, een wereldstad met een intieme dorpse sfeer. Begin op de befaamde Grote Markt met haar prachtige gildehuizen en gezellige terrassen. Prachtige gebouwen, lommerrijke parken en een enorm winkelaanbod!

Schoolreis naar Antwerpen

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw schoolreis naar Antwerpen.

Schoolreis naar Ardennen

De ongerepte natuur van de Belgische Ardennen laat zich niet eenvoudig beschrijven. Je kunt er dagen rondzwerven zonder een iemand tegen te komen, terwijl je geniet van uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en snelstromende riviertjes. 

Groepsreis naar België

De kunststeden Antwerpen, Brugge, Brussel en Gent staan vooral bekend om de gezelligheid, de authentieke gebouwen en kunstwerken als het Atomium en Manneke Pis. Slenter door de smalle straatjes en maak een ritje in een koets door het stadscentrum van Antwerpen en geniet vervolgens van een heerlijk diner in een van de vele restaurants. Geniet als een echte Bourgondiër en ga met jouw groep op reis naar België.

Bij terugkomst uit België is een doosje pralines (bonbons) onmisbaar. Het land van de chocolade telt honderden ambachtelijke chocolatiers waarbij verrukkelijke chocolade gehaald kan worden. Naast een doosje pralines is een Belgisch speciaal biertje ook een must om geproefd te hebben. Belgen zijn namelijk bierliefhebbers en brouwen een enorme hoeveelheid aan speciale bieren. België kent zelfs bierfestivals zoals het Kempisch Bierfestival in Geel en het Kerstbierfestival in Essen. Ben je niet zo fan van festivals? Bezoek dan een van de vele brouwerijen en bekijk het hele brouwproces.