Studentenreizen

Diogenes Reizen is de specialist op het gebied van studentenreizen voor verenigingen, jaarclubs en disputen. Wij verzorgen studentenreizen naar bijna alle bestemmingen binnen Europa en vele steden en gebieden daarbuiten.

Een voordelige studiereis met je studievereniging, of een luxe lustrumreis met je dispuut? Diogenes Reizen heeft ervaring met heel veel studentenreizen, zoals: studiereizen, lustrumreizen, en galareizen.

Voor meer informatie vul je vrijblijvend ons aanvraagformulier in of bel ons tijdens kantooruren op 088-1030700.

Diogenes Reizen biedt geheel op maat gemaakte studentenreizen. Jullie hoeven je nergens zorgen om te maken. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Daarnaast hebben jullie de keuze uit veel verschillende bestemmingen. Een voordelige studiereis met je studentenvereniging? Of een luxe lustrumreis met je dispuut? Diogenes Reizen heeft ervaring met studentenreizen. Ontdek de opties!

Het bruisende Antwerpen

Antwerpen is een prachtige stad waar genoeg te beleven is. Zeker onder jongeren en studenten is Antwerpen een populaire stad. De stad biedt volop mogelijkheden om te shoppen, cultuur te proeven én beschikt ook nog eens over een bruisend uitgaansleven. Laat je verrassen door de schoonheid van Antwerpen!

Parijs, de stad van de liefde

Veel studentenreizen gaan naar Parijs. Parijs is de stad van de mode, liefde en vele bezienswaardigheden. De Eiffeltoren en diverse monumenten zijn de visitekaartjes van deze stad. De stad is niet voor niets een van de vier grootste wereldsteden. Overdag genoeg te beleven en een Parijs beschikt ook nog eens over een bruisend nachtleven. Een studentenreis naar Parijs zal dus zeker in de smaak vallen!

Studentenreis naar Praag, de Gouden Stad

In Praag zijn veel mooie historische gebouwen te vinden. Je kunt hier dus de mooiste foto’s maken voor Instagram. De stad wordt een van de mooiste steden ter wereld genoemd. De belevenissen in deze stad zullen jullie voor altijd bij blijven. Tijdens de studentenreis naar Praag komen cultuur en ontspanning samen.

Londen is calling!

Met een groep studenten naar Londen? Niemand zal zich vervelen in deze wereldstad! De stad heeft een bruisend nachtleven en ook overdag is er genoeg te doen. De stad behoort natuurlijk niet voor niets één van de best bezochte steden ter wereld. De stad is een populaire bestemming voor zowel jong als oud. Geniet van volop historie, cultuur en winkels. Londen is calling!

Op zoek naar een specialist op het gebied van studentenreizen?

Jullie studentenreis van A naar B laten verzorgen? Schakel de hulp van Diogenes Reizen in. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies hoe dit moet. Hoe wij de studentenreizen onvergetelijk maken? Dankzij onze zeer scherpe prijzen en persoonlijke service. Voor meer informatie over onze studentenreizen kun je zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen.