Incentive IJsland

Upcoming incentive bestemming IJsland

IJsland als locatie voor een incentive reis? Jazeker, op ruim drie uur vliegen van Nederland valt hier van alles te beleven. Als upcoming bestemming voor dit type reizen, krijgt u bij een bezoek aan dit land zeker een onvergetelijke ervaring. Precies wat uw werknemers verdienen, toch?

Diogenes Reizen draagt graag bij aan een mooie verrassing voor de behaalde prestaties van uw team. Waar IJsland bij veel mensen bekendstaat als het eiland met de gitzwarte stranden, is er absoluut meer te zien en ondernemen. Tijd om kennis te maken met dit prachtige eiland. Een plek waar natuurschoon in overvloed te vinden én ontdekken valt.

Natuurlijke modderpoelen, indrukwekkende gletsjers, enorme meren, diepe grotten, smeulende vulkanen en spuitende geisers. Dit is slechts een greep uit al de bijzondere natuurfenomenen die IJsland rijk is. Heeft u een sportief ingesteld team? Dan zorgen we ervoor dat uw reisgezelschap zich niet hoeft te vervelen. Denk aan activiteiten als wildwater varen, walvis-safari’s, wandeltochten door de ongerepte natuur of gletsjerreizen. Alles is mogelijk.

Wellicht bent u ook op zoek naar enige mate van ontspanning, het is ten slotte een speciaal uitje. De incentive reizen van Diogenes Reizen zijn daarom geheel naar eigen wens in te delen én aan te passen op basis van specifieke voorkeuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de ontspannende thermale baden van de Blue Lagoon of een culinaire ontmoeting met de traditionele IJslandse keuken, welke voornamelijk bestaat uit lokale ingrediënten als lamsvlees (lambakjöt), schapenvlees (kindakjöt), vis (fiskur) en aardappelen (kartöflur)?

Bent u benieuwd naar de ultieme incentive reis naar IJsland, welk programma het beste aansluit bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u gewoonweg even sparren over de mogelijkheden? Onze specialisten komen met veel plezier op locatie om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.