Incentive reizen: de ultieme beloning

Diogenes Reizen zorgt dat het u en uw team aan niets ontbreekt

Een incentive reis heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Deze vorm van reizen, of anders gezegd belonen, is dé manier om erkenning te geven aan de inzet van uw medewerkers. Heeft uw team bijvoorbeeld maximaal toegewerkt naar een bepaald doel, zijn er belangrijke targets behaald, heerst er een behoefte aan groepsbinding óf wilt u uw medewerkers gewoon maximaal verrassen om wat voor reden dan ook? Dan zijn onze incentive reizen precies waarnaar u op zoek bent.

De specialisten van Diogenes Reizen denken graag actief met u mee over een bijzondere invulling van het programma op de gewenste bestemming(en). Uiteraard doen zij dit aan de hand van uw specifieke wensen, voorkeuren én - niet onbelangrijk- het beschikbare budget. Het is voor ons een uitdaging om u en uw team te voorzien van een ervaring die u zich nog lang zult herinneren. We begrijpen als geen ander dat dit type reizen om maatwerk vraagt, want elk bedrijf en het daarbij behorende reisgezelschap is anders.

Verrassen, belonen én motiveren

Gedurende een incentive reis komen allerlei aspecten aan bod. Naast dat u uw team verrast met een mooie reis, voelen ze zich absoluut gewaardeerd. Dit laatste draagt vervolgens weer positief bij aan de binding tussen collega’s, maar ook tussen u en uw medewerkers. Na afloop krijgt u er zelfs een extra gemotiveerd en enthousiast team voor terug. Dit uit zich onder meer in tevreden medewerkers die met plezier voor u aan het werk zijn én daardoor tegelijkertijd betere arbeidsprestaties leveren.

Even sparren?

Bent u intussen nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden voor een mooie incentive reis, welke bestemming en activiteiten het beste aansluiten bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u even vrijblijvend sparren? Wij komen graag bij u langs, maar u bent vanzelfsprekend ook van harte welkom op ons kantoor. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected].

Een greep uit onze incentive reizen: de ultieme beloning

Klanten over Diogenes Reizen

"
Deze keer wilden we graag naar een wintersportbestemming. We gooiden al onze wensen ‘over de schutting’ bij Diogenes Reizen. Het was voor hen een hele uitdaging, omdat ze dit soort reizen niet standaard in hun programma hebben. Maar ze kennen zo goed de weg in Europa en hebben zo veel contacten. We wisten zeker dat het goed zou komen.”
"
KP&T
KP&T
Bedrijfsreizen
"
Bas Leurs, Docent User Experience Design aan de Hogeschool Rotterdam, is een drukbezet man. Hij geeft drie dagen per week les, is onderzoeker en volgt tegelijkertijd ook nog een voltijds masterstudie aan de TU Delft. Zijn dagen zijn goed gevuld en met het organiseren van een studiereis voor zijn studenten wil hij dan ook liever niet al te veel tijd kwijt zijn. Maar het moet wel goed zijn. Vandaar dat hij al jaren kiest voor Diogenes Reizen.
"
Hogeschool Rotterdam
Hogeschool Rotterdam
Schoolreizen
"
De medewerkers van de provincie Flevoland, de jongste provincie van Nederland, zijn het pionieren nog niet verleerd. Als ze zelf iets kunnen regelen, doen ze dat graag. Maar voor de personeelsreis naar Rome riepen ze toch graag de hulp in van een ervaren reisorganisatie. Na een persoonlijke kennismaking op het provinciehuis in Lelystad was de keuze snel gemaakt voor Diogenes Reizen. En die organiseerde twee identieke reizen naar Rome.
"
Provincie Flevoland
Provincie Flevoland
Bedrijfsreizen
"
De hele reis was geweldig! We vonden het al bijzonder dat Diogenes Reizen op korte termijn toch nog twee optredens voor ons wist te regelen, maar ook alles eromheen was prima georganiseerd. We hadden een splinternieuwe bus die ons snel naar Antwerpen bracht. Daar aangekomen konden we al om 14.00 uur inchecken in ons hotel. Het was van begin tot eind helemaal leuk en gezellig.
"
Gospelkoor Connection
Gospelkoor Connection
Koorreizen
"
SNS Reaal is een Nederlandse bankverzekeraar die geldzaken eenvoudig en begrijpelijk wil maken. En zo gaat de regionale activiteitencommissie ‘t Boschje, onderdeel van de landelijke personeelsvereniging, ook om met het organiseren van het jaarlijkse Stedenweekend. Het moet makkelijk en goed zijn. Vandaar dat al jaren wordt gekozen voor Diogenes Reizen, dit jaar was de bestemming Praag.
"
SNS Reaal
SNS Reaal
Bedrijfsreizen
"
“Dat wij al jaren kiezen voor Diogenes Reizen heeft vooral te maken met de ontspannen en persoonlijke manier van zakendoen. Er is veel mogelijk en er wordt altijd heel goed rekening gehouden met ons budget, dat beperkt is. Ik vind Diogenes erg sterk in het aanbieden van een reisprogramma inclusief accommodatie waarvan de prijs/kwaliteitverhouding goed is.
"
Merlet College
Merlet College
Schoolreizen
"
Het was weer een geweldige reis! Alles is zonder problemen verlopen. De checks op gezondheid op de luchthavens namen wel wat tijd in beslag, maar de reis verliep soepel. Het hotel was heel prettig (ook de locactie) en het was een heel rustig Rome! Hierdoor konden we overal goed bij zonder rijen en massa’s mensen om ons heen. We hebben volop genoten en voelden ons veilig. De regels worden door de Italianen gerespecteerd in het OV en publieke ruimtes. Kortom, we wilden niet weg!
"
Petrus Canisius College
Petrus Canisius College
Schoolreizen