Schoolreizen | Werkweken | Studiereizen

Een educatieve studiereis of schoolreis Parijs, een actieve werkweek Ardennen, of toch een cultuurreis naar Rome? Waar de studiereis, schoolreis of werkweek ook naar toe gaat, Diogenes Reizen helpt u op weg! U vindt bij Diogenes Reizen een ruim aanbod van meerdaagse studiereizen en meerdaagse schoolreizen. U kunt zelf uw voorkeuren aangeven bij Diogenes Reizen waarna u profiteert van scherpe offertes op maat! Neem gerust een kijkje bij een van de topbestemmingen en programmasuggesties hieronder en neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan.

Staat uw gewenste bestemming er niet tussen? Geen zorgen, geef uw wensen door aan ons en we nemen persoonlijk contact met u op! Uw persoonlijke accountmanager verzorgt vervolgens een passend, uniek en vrijblijvend reisvoorstel op maat. Met kennis van zaken én onze persoonlijke inzet begrijpen we precies wat belangrijk is bij het organiseren van uw schoolreis.

Kortom, wij regelen uw reis van A tot Z en nemen u dit werk graag uit handen, zodat u tijd overhoudt voor andere dingen!

Waarom boeken bij Diogenes Reizen:

  • Al meer dan 20 jaar de maatwerkspecialist!
  • Bij Diogenes Groepsreizen bieden we de scherpste tarieven: helder en zonder verborgen kosten!
  • Met onze Geld-terug-garantie & Repatriëringsgarantie kunt u altijd met een gerust hart uw reis boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGRZ  en Calamiteitenfonds: betrouwbaar en uw reissom is altijd veilig
  • Diogenes Reizen werkt alleen met touringcarbedrijven die beschikken over het Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB); veilig, comfortabel en milieubewust .
  • Alarmnummer 24/7: tijdens uw reis 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen
  • Wij selecteerden voor uw schoolreis de mooiste bestemmingen in Europa.
  • Ruime keuze uit interessante excursies en culturele evenementen.
  • Prima accommodaties, waarin uw leerlingen zich thuis zullen voelen.
  • Ook voor de avonden staat ons team graag voor u klaar.


Een greep uit onze schoolreizen | werkweken | studiereizen

Klanten over Diogenes Reizen

"
De hele reis was geweldig! We vonden het al bijzonder dat Diogenes Reizen op korte termijn toch nog twee optredens voor ons wist te regelen, maar ook alles eromheen was prima georganiseerd. We hadden een splinternieuwe bus die ons snel naar Antwerpen bracht. Daar aangekomen konden we al om 14.00 uur inchecken in ons hotel. Het was van begin tot eind helemaal leuk en gezellig.
"
Gospelkoor Connection
Gospelkoor Connection
Koorreizen
"
Bas Leurs, Docent User Experience Design aan de Hogeschool Rotterdam, is een drukbezet man. Hij geeft drie dagen per week les, is onderzoeker en volgt tegelijkertijd ook nog een voltijds masterstudie aan de TU Delft. Zijn dagen zijn goed gevuld en met het organiseren van een studiereis voor zijn studenten wil hij dan ook liever niet al te veel tijd kwijt zijn. Maar het moet wel goed zijn. Vandaar dat hij al jaren kiest voor Diogenes Reizen.
"
Hogeschool Rotterdam
Hogeschool Rotterdam
Schoolreizen
"
Het was weer een geweldige reis! Alles is zonder problemen verlopen. De checks op gezondheid op de luchthavens namen wel wat tijd in beslag, maar de reis verliep soepel. Het hotel was heel prettig (ook de locactie) en het was een heel rustig Rome! Hierdoor konden we overal goed bij zonder rijen en massa’s mensen om ons heen. We hebben volop genoten en voelden ons veilig. De regels worden door de Italianen gerespecteerd in het OV en publieke ruimtes. Kortom, we wilden niet weg!
"
Petrus Canisius College
Petrus Canisius College
Schoolreizen
"
“Dat wij al jaren kiezen voor Diogenes Reizen heeft vooral te maken met de ontspannen en persoonlijke manier van zakendoen. Er is veel mogelijk en er wordt altijd heel goed rekening gehouden met ons budget, dat beperkt is. Ik vind Diogenes erg sterk in het aanbieden van een reisprogramma inclusief accommodatie waarvan de prijs/kwaliteitverhouding goed is.
"
Merlet College
Merlet College
Schoolreizen
"
De medewerkers van de provincie Flevoland, de jongste provincie van Nederland, zijn het pionieren nog niet verleerd. Als ze zelf iets kunnen regelen, doen ze dat graag. Maar voor de personeelsreis naar Rome riepen ze toch graag de hulp in van een ervaren reisorganisatie. Na een persoonlijke kennismaking op het provinciehuis in Lelystad was de keuze snel gemaakt voor Diogenes Reizen. En die organiseerde twee identieke reizen naar Rome.
"
Provincie Flevoland
Provincie Flevoland
Bedrijfsreizen
"
SNS Reaal is een Nederlandse bankverzekeraar die geldzaken eenvoudig en begrijpelijk wil maken. En zo gaat de regionale activiteitencommissie ‘t Boschje, onderdeel van de landelijke personeelsvereniging, ook om met het organiseren van het jaarlijkse Stedenweekend. Het moet makkelijk en goed zijn. Vandaar dat al jaren wordt gekozen voor Diogenes Reizen, dit jaar was de bestemming Praag.
"
SNS Reaal
SNS Reaal
Bedrijfsreizen
"
Deze keer wilden we graag naar een wintersportbestemming. We gooiden al onze wensen ‘over de schutting’ bij Diogenes Reizen. Het was voor hen een hele uitdaging, omdat ze dit soort reizen niet standaard in hun programma hebben. Maar ze kennen zo goed de weg in Europa en hebben zo veel contacten. We wisten zeker dat het goed zou komen.”
"
KP&T
KP&T
Bedrijfsreizen

Voordelige schoolreizen en werkweken op maat!

Diogenes Reizen heeft al 20 jaar ervaring met het organiseren van schoolreizen. Een educatieve, inspirerende reis? Of toch liever een actieve reis met een culturele touch? Diogenes Reizen maakt het mogelijk! Wij verzorgen schoolreizen binnen Europa en vele steden daarbuiten.

Cultuur snuiven in Berlijn

Berlijn staat voor vrijheid, cultuur en historie. Het is dan ook een van de populairste bestemmingen voor schoolreizen. Bezoek met uw leerlingen de Berlijnse muur of een van de bekende bouwwerken. Locaties als Checkpoint Charlie en de Kurfürstendamm kunnen zeker niet op het lijstje ontbreken. Er is voor iedereen genoeg te beleven in deze bruisende stad. Kortom: schoolreizen naar deze stad doen veel leerlingen versteld staan.

Parijs is altijd een goed idee

Parijs is ook een populaire bestemming voor schoolreizen. Wat u zeker met uw leerlingen moet bezoeken? Het Louvre, de Champs-Elysées, de Notre Dame en diverse musea. Als educatief onderdeel is een bezoek aan de Eiffeltoren een must. Verder biedt deze stad nog veel meer mogelijkheden voor leuke schoolreizen. Of een schoolreis naar Parijs een onvergetelijke ervaring voor studenten is? Oui!

Londen is calling!

Londen mag in het lijstje van populairste schoolreizen zeker niet missen! Breng een bezoek aan de Londen Eye, Tower of Londen of de Big Ben. Struin over de markt in Notting Hill, langs de Theems en door Hyde Park. In Londen komt u altijd tijd tekort. Zorg ervoor dat uw studenten alle highlights van Londen te zien krijgen. Zij zullen versteld staan van alles wat deze stad te bieden heeft.

Een geslaagde schoolreis

Wilt u uw schoolreizen tot in de puntjes regelen? Diogenes Reizen helpt u hier graag bij. Over het vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Diogenes Reizen heeft nauwe contacten met veel vervoerders. Naar aanleiding van uw wensen zoeken wij naar de juiste oplossing. Ook zijn er volop mogelijkheden voor accommodaties. Onze schoolreizen zijn gedekt door de zekerheden van de ANVR en SGRZ.

Geïnteresseerd in schoolreizen van Diogenes Reizen?

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijke schoolreis bieden? Vraag bij Diogenes Reizen gratis een reisvoorstel op maat aan. Diogenes Reizen helpt u op weg!