Bestemmingen

Bestemmingen over de hele wereld

Met onze groepsreizen kunt u reizen over de gehele wereld, binnen en buiten Europa. Ontdek samen met uw leerlingen de prachtige Italiaanse stad Milaan. Of proef de Oosterse cultuur tijdens een schoolreis naar Istanbul. Geniet van Praag, de Gouden Stad, tijdens een reis met uw koorleden. Wilt u met collega’s of verenigingsleden op pad? Diogenes Reizen biedt ook groepsreizen op maat naar bijvoorbeeld New York. Of wat dacht u van een incentivereis naar Fins Lapland? U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in Nederland te blijven. Ook dan bieden wij volop mogelijkheden. Heeft u een reis in gedachten? Geef het aan ons door. Wij maken vervolgens vrijblijvend een reisvoorstel. Lees snel verder en ontdek ons aanbod!

Bestemmingen van Diogenes Reizen

Geïnteresseerd in groepsreizen van Diogenes Reizen?

Wilt u uw groepsreis laten organiseren door Diogenes Reizen? Neem telefonisch contact met ons op via: 088-1030700. Doe inspiratie op via onze website en vertel ons al uw ideeën. De groepsreizen van Diogenes Reizen bezorgen u onvergetelijke herinneringen! 

Welke bestemming u ook zoekt

Met onze groepsreizen kunt u de bestemming bezoeken welke u wilt. De bestemmingen zijn binnen en buiten Europa. Ontdek samen met uw leerlingen de prachtige Italiaanse stad Milaan. Of proef de Oosterse cultuur tijdens een schoolreis naar Istanbul. Geniet van Praag, de Gouden Stad, tijdens een reis met uw koorleden. Wilt u met collega’s of verenigingsleden op pad? Diogenes Reizen biedt ook groepsreizen op maat naar bijvoorbeeld New York. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in Nederland te blijven. Ook dan bieden wij volop mogelijkheden. Heeft u een reis in gedachten? Geef het aan ons door. Wij maken vervolgens vrijblijvend een reisvoorstel. Lees snel verder en ontdek ons aanbod!

Schoolreizen

Een educatieve schoolreis Parijs, actieve werkweek Ardennen of toch een cultuurreis naar Rome? Diogenes Reizen helpt u op weg. Neem een kijkje op onze website en ontdek ons aanbod aan bestemmingen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van groepsreizen. De schoolreizen zijn educatief goed onderlegd. Maar ook op het gebied van ontspanning zullen de leerlingen niet tekort komen. Wij nemen de leerlingen mee naar de meest prachtige bestemmingen. De leerlingen zullen Europa op een onvergetelijke manier leren kennen. Diogenes Reizen doet er alles aan om de leerlingen een onvergetelijke schoolreis te bezorgen.

Koorreizen

Muziek brengt mensen samen. Groepsreizen brengen ook mensen samen. Het is dus fantastisch om deze twee elementen met elkaar te versterken. Diogenes Reizen helpt u met het organiseren van een unieke koorreis. Wij nemen jou het werk uit handen en laten je zorgeloos genieten. Ook voor internationaal publiek organiseren onze professionals koorreizen. Deze vorm van groepsreizen is dan ook zeker een aanrader. Op de website kun je de mogelijkheden per bestemming zien. Tijdens de koorreizen van Diogenes Reizen kun je prachtige concertlocaties bewonderen. Reis met uw koor naar Trier, Brugge of Rome. Diogenes Reizen biedt veel mogelijkheden. Kijk uw ogen uit in deze prachtige steden. 

Bedrijfsreizen

Een personeelsreis naar het buitenland? Goed idee! Hiermee versterkt u zeker de band van het personeel. Diogenes Reizen helpt u graag met het organiseren van de personeelsreis. Op onze website kunt u inspiratie opdoen van de verschillende bestemmingen. Ook kunt u op deze manier alvast inspiratie opdoen voor de activiteiten. Vraag gratis een reisvoorstel aan!

Groepsreizen

Wilt u met collega’s of verenigingsleden op stedentrip? Dan bent u bij Diogenes Reizen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring maken wij uw reis tot een groot succes. Een sportieve week in de Ardennen, een educatieve reis naar Duitsland of een onvergetelijke reis naar New York? Alle opties klinken geweldig. Wacht niet langer en ontdek de wereld met Diogenes Reizen!

Diverse bestemmingen ontdekken met Diogenes Reizen?

Heeft u een bepaalde reis in gedachten? Geef uw wensen aan ons door. Wij maken vervolgens een reisvoorstel op maat. Door onze persoonlijke service en scherpe prijzen houden wij de klant tevreden. Doe inspiratie op via onze website! Diogenes Reizen neemt u mee naar de mooiste bestemmingen!