Bedrijfsreizen | Personeelsreizen

Een incentive cq. personeelsreis is de ideale manier om een behaalde target te vieren of om de band van het personeel te versterken. Op deze pagina vindt u onder andere onze topbestemmingen, waardoor u een goed beeld krijgt van populaire locaties voor het organiseren van een bedrijfsreis. Wanneer u op een bestemming klikt, kunt u inspiratie opdoen om te kijken wat deze bestemming te bieden heeft. Bij enkele bestemmingen wordt een voorbeeldprogramma weergegeven, zodat u een idee heeft van de mogelijke activiteiten die u met uw personeel kunt ondernemen tijdens een bedrijfsreis. Neem gerust een kijkje en vraag gratis een reisvoorstel op maat aan.

Staat uw gewenste bestemming er niet tussen? Geen zorgen, geef uw wensen door aan ons en we nemen persoonlijk contact met u op! Uw persoonlijke accountmanager verzorgt vervolgens een passend, uniek en vrijblijvend reisvoorstel op maat. Met kennis van zaken én onze persoonlijke inzet begrijpen we precies wat belangrijk is bij het organiseren van uw reis.

Kortom, wij regelen uw reis van A tot Z en nemen u dit werk graag uit handen, zodat u tijd overhoudt voor andere dingen!

Waarom boeken bij Diogenes Reizen?

  • Al meer dan de 20 jaar de maatwerkspecialist!
  • Bij Diogenes Groepsreizen bieden we de scherpste tarieven: helder en zonder verborgen kosten!
  • Met onze Geld-terug-garantie & Repatriëringsgarantie kunt u altijd met een gerust hart uw reis boeken*
  • Aangesloten bij ANVR, SGRZ  en Calamiteitenfonds: betrouwbaar en uw reissom is altijd veilig
  • Diogenes Reizen werkt alleen met touringcarbedrijven die beschikken over het Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB); veilig, comfortabel en milieubewust .
  • Alarmnummer 24/7: tijdens uw reis 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen
  • Wij selecteerden voor u de mooiste bestemmingen en meest bijzondere accommodaties.
  • Creatieve en innovatieve excursieprogramma's en de beste en hipste restaurants!

           * Uitgebreide informatie en de voorwaarden kunt u hier nalezen.

Een greep uit onze bedrijfsreizen | personeelsreizen

Klanten over Diogenes Reizen

"
“Dat wij al jaren kiezen voor Diogenes Reizen heeft vooral te maken met de ontspannen en persoonlijke manier van zakendoen. Er is veel mogelijk en er wordt altijd heel goed rekening gehouden met ons budget, dat beperkt is. Ik vind Diogenes erg sterk in het aanbieden van een reisprogramma inclusief accommodatie waarvan de prijs/kwaliteitverhouding goed is.
"
Merlet College
Merlet College
Schoolreizen
"
Deze keer wilden we graag naar een wintersportbestemming. We gooiden al onze wensen ‘over de schutting’ bij Diogenes Reizen. Het was voor hen een hele uitdaging, omdat ze dit soort reizen niet standaard in hun programma hebben. Maar ze kennen zo goed de weg in Europa en hebben zo veel contacten. We wisten zeker dat het goed zou komen.”
"
KP&T
KP&T
Bedrijfsreizen
"
De medewerkers van de provincie Flevoland, de jongste provincie van Nederland, zijn het pionieren nog niet verleerd. Als ze zelf iets kunnen regelen, doen ze dat graag. Maar voor de personeelsreis naar Rome riepen ze toch graag de hulp in van een ervaren reisorganisatie. Na een persoonlijke kennismaking op het provinciehuis in Lelystad was de keuze snel gemaakt voor Diogenes Reizen. En die organiseerde twee identieke reizen naar Rome.
"
Provincie Flevoland
Provincie Flevoland
Bedrijfsreizen
"
Bas Leurs, Docent User Experience Design aan de Hogeschool Rotterdam, is een drukbezet man. Hij geeft drie dagen per week les, is onderzoeker en volgt tegelijkertijd ook nog een voltijds masterstudie aan de TU Delft. Zijn dagen zijn goed gevuld en met het organiseren van een studiereis voor zijn studenten wil hij dan ook liever niet al te veel tijd kwijt zijn. Maar het moet wel goed zijn. Vandaar dat hij al jaren kiest voor Diogenes Reizen.
"
Hogeschool Rotterdam
Hogeschool Rotterdam
Schoolreizen
"
SNS Reaal is een Nederlandse bankverzekeraar die geldzaken eenvoudig en begrijpelijk wil maken. En zo gaat de regionale activiteitencommissie ‘t Boschje, onderdeel van de landelijke personeelsvereniging, ook om met het organiseren van het jaarlijkse Stedenweekend. Het moet makkelijk en goed zijn. Vandaar dat al jaren wordt gekozen voor Diogenes Reizen, dit jaar was de bestemming Praag.
"
SNS Reaal
SNS Reaal
Bedrijfsreizen
"
Het was weer een geweldige reis! Alles is zonder problemen verlopen. De checks op gezondheid op de luchthavens namen wel wat tijd in beslag, maar de reis verliep soepel. Het hotel was heel prettig (ook de locactie) en het was een heel rustig Rome! Hierdoor konden we overal goed bij zonder rijen en massa’s mensen om ons heen. We hebben volop genoten en voelden ons veilig. De regels worden door de Italianen gerespecteerd in het OV en publieke ruimtes. Kortom, we wilden niet weg!
"
Petrus Canisius College
Petrus Canisius College
Schoolreizen
"
De hele reis was geweldig! We vonden het al bijzonder dat Diogenes Reizen op korte termijn toch nog twee optredens voor ons wist te regelen, maar ook alles eromheen was prima georganiseerd. We hadden een splinternieuwe bus die ons snel naar Antwerpen bracht. Daar aangekomen konden we al om 14.00 uur inchecken in ons hotel. Het was van begin tot eind helemaal leuk en gezellig.
"
Gospelkoor Connection
Gospelkoor Connection
Koorreizen