Groepsreis Brugge

Gezellig weekend weg met de collega’s of uw verenigingsleden? Brugge staat garant voor een geslaagde groepsreis. Bij Diogenes Reizen stelt u zelf uw groepsreis samen. Voor inspiratie over accommodaties, excursies en vervoersmogelijkheden kunt u op deze pagina’s terecht.

Groepsreis Brugge: Schilderachtig, Bourgondisch en verrassend
Brugge wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. En niet voor niets. Het stadsbeeld wordt namelijk gedomineerd door talloze grachten, door de Bruggelingen ‘reitjes’ genoemd. Een boottocht over de reien kan dan ook niet ontbreken tijdens uw groepsreis naar Brugge.

De sfeer van Brugge
Brugge is een compacte stad die u het beste te voet ontdekt. Vergeet niet regelmatig naar boven te kijken om de mooie gevels te bewonderen. Een deskundige gids kan u tijdens de groepsreis meenemen door de stad en meer over de historie vertellen.

Brugse lekkernijen
Waar u ook gaat tijdens uw groepsreis, keer op keer zult u verleid worden door die echte Brugse lekkernijen zoals chocolade, jenever, wafels en Vlaamse friet. Dat het goed eten is in Brugge blijkt ook wel uit de vele restaurants met één of meerdere sterren. Voor of na het eten kunt u in een van de vele cafeetjes terecht voor een goed Belgisch biertje. Proost!

Impressies

Excursies in Brugge!

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.

GPS Challenge Tour in Brugge

Een uniek en interactief programma, waarbij u tijdens uw personeelsreis of jubileumreis op een ontspannen manier de mooiste bezienswaardigheden van Brugge leert kennen. Met een GPS komt u op bijzondere plaatsen en onderweg maakt de groep leuke foto’s van titels, die betrekking hebben op uw groep of bedrijf. Na een scrabbelopdracht komt uw groep terug met een prachtig woord.

Stadswandeling historisch Brugge

Onder leiding van een deskundige gids wandelt u tijdens uw bedrijfsuitje door het historische hart van Brugge. Enkele bijzondere bezienswaardigheden die u tijdens de wandeling ziet zijn; de Markt, (met Belfort en prachtige historische gevels) Burg met het stadhuis, Heilige Bloed-basiliek, Oude Griffie, de voor iedereen bekende reien (grachten), Begijnhof, Onze Lieve Vrouwekerk, Minnewater en nog veel meer! Duur ca. 2 uur.

Diamant Museum Brugge

Ontdek tijdens uw bedrijfsuitje Brugge de geheimen van de mysterieuze diamantwereld in het Diamant Museum. Het Diamant museum Brugge verzamelt documenten & objecten over alle aspecten van de diamant. Het museum beschikt over een collectie van meer dan 4.000 slijpwerktuigen; deze zijn vooral afkomstig uit Vlaamse slijpateliers die werden gesloten. Een slijpdemonstratie maakt het museum onvergetelijk. Wat is een karaat? Hoe ziet een ruwe diamant er uit?

Zoet sneukelen in Brugge

Wilt u ook de lekkerbekken tijdens uw groepsreis verwennen? Tijdens deze wandeling zal dit vast lukken. Met uw groep gaat u op zoek naar de getuigen van het zoete heden en verleden van de stad. De gids vertelt het verhaal van spekkendraaiers en chocoladepioniers. Onderweg worden u en uw collega's verwend met zoete proevertjes en een geestrijk drankje!

Stadswandeling Brugge inclusief cafébezoek

Tijdens uw groepsreis moet er natuurlijk ook lekker gedronken worden. Het kan tijdens deze kroegentocht. Want wat is heerlijker dan in een gezellige bruine kroeg zitten bij een lekker streek biertje of u wagen aan het pittige stadsbier ‘De Brugse Zot’? Vergezeld van een gids die u leuke verhalen en anekdotes vertelt, ontdekt uw groep een aantal typisch Brugse cafeetjes, die u de sfeer van vroeger doen herbeleven!

Accommodaties in Brugge!

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, Diogenes Reizen vindt altijd een passende accommodatie.

3* Hotel Martin's Brugge

Martin's Brugge is een stijlvol en trendy hotel gelegen in de oude binnenstad van Brugge. Uw groep verblijft enkele stappen van de Grote Markt en vlak achter het meest bekende monument van Brugge: het Belfort. Het verblijf is op modern ingerichte kamers met flatscreen t.v. en bad of douche. Het hotel beschikt ook over een gezellige bar en restaurant.

3* Leonardo Hotel Brugge

Het Leonardo Hotel Brugge ligt in een bosrijke omgeving, op ca. vier kilometer afstand van Brugge. Het hotel beschikt over een grote tuin met terras en verwarmd buitenzwembad. Verblijf is op tweepersoonskamers van alle moderne gemakken voorzien. Leonardo Hotel beschikt over een gezellig restaurant en bar, waar uw groep bij mooi weer buiten kan dineren. In de ochtend geniet u van een ontbijtbuffet.

4* Hotel NH Brugge

NH Hotel Brugge is gevestigd in een prachtig oud pand in het centrum van Brugge. NH biedt uitstekende voorzieningen. Uw groep kan (gratis) ontspannen in de fitnessruimte. Het verblijf is op mooie tweepersoonskamers voorzien van alle gemakken. Het restaurant en de bar (met grote open haard) bieden een ideale omgeving om iets te eten of drinken. Ook is er een terras.

2* Hotel Ibis Brugge Centrum

Het historische Middeleeuwse pand van Ibis Brugge ligt in het hart van de stad, vlakbij het Minnewater en op korte loopafstand van de bekende bezienswaardigheden. Het Ibis hotel beschikt over modern ingericht kamers. Het hotel beschikt over een bar, waar het mogelijk is in de avond gezellig een drankje te drinken, en een restaurant. Ook is er gratis wifi.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat. 

Per trein

Per trein

Treinreizen worden voor personeelsreizen en jubileumreizen steeds populairder en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.

Voorbeeldprogramma

3-daagse groepsreis naar Brugge

Dag 1 - Een eerste indruk
Middag: Vertrek van uw bedrijfsuitje naar Brugge
Avond: Na aankomst in Brugge geniet u van een gezamenlijk diner tegenover het romantische Minnewater.

Dag 2 - Proeven van Brugge
Ochtend: Ontbijt in het hotel
Aansluitend: Geniet u samen met uw collega's o.l.v. een deskundige gids van een 'zoete' wandeling door historisch Brugge.
Middag: Na de lunch in een bekende bierbrouwerij krijgt u een rondleiding en leert u alles over de 'Brugse Zot', een speciaals Brugs bier. Er moet tijdens deze personeelsreis ook geproefd worden natuurlijk. Na de rondleiding is er nog ruimte om de stad op eigen gelegenheid te verkennen.
Avond: Vanavond dineert uw groep op een mooie locatie in de historische binnenstad van Brugge.

Dag 3 - Schuitje varen
Ochtend: Ontbijt in het hotel
Aansluitend: U wordt verwacht aan de oevers van de Brugse Reien. Hier stapt u aan boord en maakt u een rondvaart over de Reien, een excursie die niet gemist mag worden.
Middag: In de middag geniet uw groep van een afscheidslunch op de Markt in Brugge. Na de lunch vertrekt u helaas alweer naar huis en komt er een einde aan uw bedrijfsuitje Brugge.