Groepsreis Brussel

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Brussel? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke groepsreis naar Brussel begint bij Diogenes Reizen!

Bruisende hoofdstad van Europa
Uw ontdekkingstocht door Brussel, een wereldstad met een intieme dorpse sfeer, begint op de befaamde Grote Markt met haar prachtige gildehuizen en gezellige terrassen. Vervolgens kiest u uw weg al slenterend door de Beenhouwersstraat, met zijn restaurantjes, over de Zavel, met talloze antiekwinkeltjes en over het volkse Vossenplein. De Hoofdstad van Europa mag dan minder tot de verbeelding spreken dan bijvoorbeeld Parijs of Londen, toch heeft Brussel veel te bieden als bestemming voor uw groepsreis.

Winkels, Musea en Uitgaan
Prachtige gebouwen, lommerrijke parken, een enorm winkelaanbod en natuurlijk bars en restaurants in overvloed. De inwendige mens komt niets te kort in Brussel, maar ook cultuurliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken. De kunstminnende bezoeker kan zijn hart ophalen in het Museum voor Moderne Kunst, het Museum van de Stad Brussel, gevestigd in het Broodhuis en het Horta Museum. Bent u meer een stripliefhebber? Dan vindt u de geschiedenis van Kuifje in het Belgisch Centrum van het Beeldverhaal.

Smeltkroes van sferen en culturen
Overdag komt u ogen en oren te kort om deze geweldige smeltkroes van sferen en culturen te beleven. Ter afsluiting van een heerlijke dag is het niet meer dan logisch om in een typisch gemoedelijke kroeg in een van de vele pittoreske steegjes te genieten van een goed glas Geuze of Lambiek. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, Brussel bruist!

Impressies

Excursies in Brussel!

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.

Cursus over Belgische bieren

Nergens is er zo’n verscheidenheid aan biersoorten als in België: blond, bruin, donker of dieprood, met komijn, porto, kersen of honing. Hoog tijd dus om ze allemaal te leren kennen. Tijdens deze cursus leert u o.a. wat hoge, lage en spontane gisting is en hoe het alcoholgehalte wordt verkregen. Deze leerrijke en ontspannende cursus kan natuurlijk niet zonder praktische oefeningen.

Atomium

Op zoek naar kunst en cultuur tijdens uw personeelsreis of jubileumreis naar Brussel? Bezoek dan zeker Atomium. Sinds de bouw in 1958 voor de wereldtentoonstelling is het Atomium het symbool van de 20e eeuw geworden. Het ontwerp stelt een 165 miljard keer lineair vergroot ijzerkristal voor volgens het ‘kubisch gecentreerd model’. Het Atomium heeft een hoogte van 102 meter en bestaat uit negen bollen. Vanuit de bovenste bol heeft u een indrukwekkend uitzicht over Brussel.

Bezoek Planète Chocolat

Natuurlijk moet uw groepsreis ook leuk en gezellig zijn. Dit is dan ook echt iets voor u. In dit chocoladeatelier krijgt u uitleg over de ontstaansgeschiedenis van de chocolade en bonbons. U ziet hier het productieproces van de beroemde Belgische chocolade.  Ook kunt u het logo van uw bedrijf in chocolade laten bewerken.

Accommodaties in Brussel!

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, Diogenes Reizen vindt altijd een passende accommodatie.

4* NH Brussels City Centre

Het stijlvolle viersterrenhotel van NH is ideaal gelegen in het hart van het zakelijk- en winkeldistrict rondom de chique Louizalaan. De tweepersoonskamers waar jullie verblijven zijn comfortabel en modern ingericht voorzien alle moderne gemakken. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, fitnessruimte, lounge, WiFi (€). Metrohalte: Louiza op ca. 400 meter.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat. 

Per trein

Per trein

Treinreizen worden voor personeelsreizen en jubileumreizen steeds populairder en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.