Groepsreis Ardennen

Op avontuur in de ongerepte natuur

De ongerepte natuur van de Belgische Ardennen laat zich niet eenvoudig beschrijven. U kunt er dagen rondzwerven zonder een levende ziel tegen te komen, terwijl u geniet van uitgestrekte bossen, glooiende heuvels, rotspartijen en snelstromende riviertjes. In de Ardennen maakt u kennis met een stukje avontuurlijk buitenland op slechts enkele reisuren van Nederland. De ideale bestemming voor een actieve groepsreis of een spannend survival weekend!

In het mooie Ourthe dal ligt het toeristische plaatsje Hotton, waar in de omgeving tal van outdoor activiteiten te organiseren zijn. In steengroeve de Bizonrock vinden de avontuurlijkste activiteiten plaats zoals Abseilen, Himalyabrug, Klettersteig & Tokkelen. Bij het stroomgebied van de rivier de Ourthe vinden onder andere klimmen, vlotbouwen en wildwater kanovaren plaats. Het avontuur kan beginnen!

Ook in Coo, bekend van de schitterende watervallen, kunt u naar hartenlust downhillen, quad rijden, klimmen, abseilen, mountainbiken, paintball, vlottenbouwen en raften. Het eetcafé biedt een ontmoetingspunt waar een Belgisch biertje of een eenvoudige maaltijd genuttigd kan worden. In beide regio’s zijn diverse overnachtingsmogelijkheden: van camping tot hotel en van groepshuis tot kasteel.

Laat u uitdagen door de Ardennen en stel samen met ons een spectaculair actieprogramma op maat samen. Benieuwd wat Diogenes Reizen voor uw bedrijf kan betekenen? Bel ons gerust op 088 10 30 700 of vraag direct een offerte aan voor een groepsreis naar de Ardennen.

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.