Groepsreis Oostende

Oostende: de koningin der badsteden

Oostende… u bent er in een mum van tijd. Maar zo gauw u over de zeeboulevard slentert, waant u zich in een ver buitenland. De Engelsen noemen Oostende gekscherend ‘the most British town of Europe’. Maar Oostende is vooral heel erg Belgisch. Een gastvrije, gezellige, mooie oude stad, met veel culturele bezienswaardigheden zoals oude kerken, pleintjes en gebouwen, opvallende architectuur en een levendig uitgaansleven.

Waar gaat uw hart naar uit? Wandelen langs de brede stranden, gokken op de Wellington renbaan of uitgaan in de discotheken van de Montmartrewijk? In Oostende kan het allemaal en meer. Bezoek het Museum voor Schone Kunsten, flaneer over de brede boulevards met veel winkels en restaurants, en geniet van watersport, de jachthaven en ruime parken. Ook heeft Oostende een groot Casino, waar u vast een gokje zult willen wagen.

Op culinair gebied heeft Oostende ook veel te bieden. De stad staat bekend als dé mosselstad van België. In vrijwel elk restaurant of visstalletje kunt u dan ook heerlijke mosselen, maar ook andere vissoorten en oesters eten. In een van de oude cafeetjes in het stadscentrum laat u zicht natuurlijk verwennen door een onvervalst Belgisch biertje. De Belgen zelf noemen hun Oostende de koningin der badsteden. Wij denken, dat u het daar mee eens zult zijn.

Wilt u met uw collega’s, vrienden of leden naar het buitenland, maar niet te ver weg? Dan is Oostende de ideale bestemming voor uw bedrijf- of groepsreis! 

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.