Groepsreis Tongeren

Tongeren, de eerste stad van België ademt geschiedenis!

U bent op zoek naar een stad vol geschiedenis voor een bedrijfsreis, personeelsuitje of andere groepsreis? Denk ook eens aan Tongeren! De geschiedenis van Tongeren leest als een echt avonturenverhaal.  Tongeren ademt geschiedenis! In de oudste stad van België kijkt u uw ogen uit. De prachtige sporen van de Romeinen blijven niet onopgemerkt en vind je hier in opgravingen, museumstukken en straatnamen.

Tongeren, ook wel het  Toscane van Vlaanderen  genoemd, ligt aan rivier de Jeker en telt vele bezienswaardigheden die een bezoek waar zijn zoals: het Ambiorixstandbeeld, het Stadhuis, het Monument der gesneuvelden, de Onze-lieve-vrouwebasiliek, het Gallo-Romeins museum, het Teseum en het Begijnhofmuseum Beghina.

Uitslapen? Niet op zondag in Tongeren. Vanaf 7 uur vindt de grootste antiek- en brocantemarkt van de Benelux hier plaats. Zo'n 40 gerenommeerde antiekzaken en 350 (gespecialiseerde) standhouders pakken er uit met eeuwenoud antiek, brocante, design, vintagespullen en zeldzame collectorsitems. Vanuit alle uithoeken van de wereld komen duizenden bezoekers naar deze wekelijkse antiekhotspot. De bruisende sfeer in de historische setting is dan ook legendarisch.

En Maastricht ligt op maar 30 minuten rijden vanaf Tongeren. Combineer het Bourgondische Maastricht met het Brocante Tongeren en u heeft de beste ingrediënten voor een geslaagde groepsreis. 

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.