Groepsreis Bremen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Bremen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke groepsreis naar Bremen begint bij Diogenes Reizen!

Een stad uit een sprookje
Het sprookje van de gebroeders Grimm kent u vast nog wel: De Bremer Stadsmuzikanten. Een parabel over vier slimme dieren die op weg zijn naar Bremen om muzikant te worden, maar uiteindelijk lang en gelukkig leven in een huisje in het bos. Het Bremen uit de tijd van het sprookje bestaat nog steeds. De prachtige Hanzestad toont haar vele gezichten met trots. Deze stad met geschiedenis, traditie, hightech, wetenschap en ruimtevaart heeft voor iedereen wel wat te bieden.

Musea en de Schlachte
In het Universum Science Center Bremen kunt u op een interactieve manier in de wereld van de wetenschap duiken, terwijl de geschiedenis van de stad tijdens de rondgang door het historische centrum opnieuw beleefd kan worden. De nieuwe promenade de Schlachte nodigt iedereen uit voor een wandeling langs de Weser, middenin de binnenstad. Bezoek hier één van de vele restaurantjes, barretjes of bekijk de schepen die hier hebben aangelegd.

Bezienswaardigheden van Bremen
Ook het Raadhuis, toegevoegd aan de Unseco lijst werelderfgoed, de Böttcherstrasse met bijzondere architectuur of de dom van Bremen zijn absoluut een bezoek waard tijdens uw groepsreis naar Bremen. En natuurlijk zijn er door de hele stad verwijzingen naar de over de hele wereld bekende Bremer Stadsmuzikanten uit het sprookje van de gebroeders Grimm. Bremen is dan ook echt een stad uit een sprookje. U zult zich er niet gauw vervelen.

Impressies

Excursies in Bremen!

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.

Bezichtiging Rathaus

Het Breemse Rathaus is gebouwd tussen 1405 en 1410 en behoort tot een van de mooiste in heel Europa. In de 17e eeuw kreeg het gebouw een voorgevel in renaissance stijl. Met de bezichtiging tijdens uw groepsreis Bremen wordt u langs verschillende bijzonder historische kamers geleid. Onder leiding van Nederlandstalige gids.

Boottocht door de Bremer Haven

Met zijn allen de boot op en genieten maar. Wij nemen u tijdens uw personeelsreis of jubileumreis mee de haven van Bremen door, de grootste containerhaven van Duitsland. Het biedt bijzondere plekjes. Tijdens de rondvaart wordt uw groep enthousiast gemaakt over het dagelijkse leven in de haven. U kunt ook kiezen voor een haven vaart inclusief een rondwandeling langs de kades & schepen. De haven is echt een bezoek waard.

Stadswandeling door de oude binnenstad

Het mag best, een flinke wandeling tijdens uw groepsreis. Trek de loopschoenen aan en ontdek Bremen onder leiding van een Nederlandstalige gids. In de historische binnenstad kijkt u uw ogen uit. Bijvoorbeeld de marktplaats met het Rathhaus, deze behoort tot de mooiste van Europa, en staat op het Unesco Wereld erfgoed lijst. Maar ook de idyllische wijk Schnoorviertel met haar prachtige panden en pittoreske winkeltjes.

Ontdek Bremen per fiets

Wij snappen dat uw tijd in Bremen maar kort is… daarom is dit wellicht iets voor uw bedrijfsuitje. Natuurlijk worden enkele typische bezienswaardigheden bezocht, maar ook de onbekende plekjes zult u zien.

Accommodaties in Bremen

Accommodaties Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, Diogenes Reizen vindt altijd een passende accommodatie.

4* Best Western Wellness Hotel zur Post

Dit viersterrenhotel ligt zeer centraal gelegen, op minder dan 100 m. bevindt zich het centraal station van Bremen. Het hotel beschikt over een café, waar u 's middags heerlijk taart kunt eten, een cocktailbar en een restaurant. Het verblijf is op tweepersoonskamers, voorzien van alle gemakken.

3* Mercure Hotel Hanseatic Bremen

Mercure Hotel Hanseatic ligt in de buurt van het historische stadscentrum en de luchthaven van Bremen. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Duitse snelwegen A1/A27/A28. Het verblijf is op modern ingerichte tweepersoonskamers. Deze kamers zijn voorzien van alle gemakken. Het hotel beschikt over een eigen bar, een restaurant en een sauna.

3* Intercity Hotel Bremen

Het driesterrenhotel ligt centraal gelegen in de stad Bremen. Het verblijf is op tweepersoonskamers met faciliteiten.  Het hotel beschikt over een brasserie voor ontbijt en diner. Na een dag sightseeing kunt u wat drinken in de bar.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.

Per trein

Per trein

Treinreizen worden voor personeelsreizen en jubileumreizen steeds populairder en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten.