Groepsreis Dortmund

Ontdek de charme van Dortmund
Dortmund is een kleinere stad in Duitsland maar de combinatie van de bijzondere winkelstraatjes, de haven, de gezellige cafeetjes en de geschiedenis maken het een perfecte stedentrip. Een bijzondere bestemming voor een bedrijfsreis met uw medewerkers, maar ook voor een reis met uw vereniging of vrienden. Dortmund is het hele jaar door te bezoeken, maar december is ook zeker een aanrader aangezien de stad dan verandert in een kerstspektakel. De kerstmarkt in het centrum heeft wel meer dan honderd kraampjes, er is muziek en geniet van de heerlijke Gluhwein.

Maak kennis met de geschiedenis van de stad en breng een bezoek aan de mooiste gebouwen van Dortmund, namelijk de Pastor Kerk, de Sint-Ewald Kerk en de Sint-Peters kerk. Het stadhuis van Dortmund is ook een must see. Het stadhuis telt maar liefst 5 verdiepingen en is gebouwd in de neorenaissancestijl. Daarnaast is er tevens de Reinoldkirche, die is gevestigd aan het marktplein. Het is de oudste kerk en de hoge toren is gebouwd in barokstijl. Beklim de toren en geniet van het prachtige uitzicht over de stad.

Puur genieten

Voor ander vermaak is er uiteraard de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het grootste stadspark van Dortmund, het Westfalen park. In het park is tevens de Florianturm te vinden. Ga met de lift naar boven en geniet van het uitzicht op 200 meter hoogte.

Een andere vermakelijke optie is een bezoek aan het brouwerijmuseum, waar alles te leren valt over de verschillende biersoorten die gebrouwd worden in Dortmund. Om even heerlijk te shoppen ga naar de Hellweg. Hier treft u bijzondere winkels en rondom dit winkelcentrum zijn ook nog verschillende Bierhäusser en grote warenhuizen te vinden.

 Signal Iduna Park

Voor de voetballiefhebbers is dit zeker wel een must. Het stadion van Borussia Dortmund wordt ook wel Westfalenstadion genoemd. Breng een bezoek en kies voor een rondleiding of voor de ultieme ervaring bezoek een wedstrijd.

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.