Groepsreis Londen

See the world. Visit London!

Londen is dé shophoofdstad van Europa met meer dan 30.000 winkels, boetiekjes en chique warenhuizen als Harrods. Maar tijdens uw personeelsreis wilt u natuurlijk ook bekende bouwwerken bekijken. The Houses of Parliament, de Big Ben, St.-Paul’s Cathedral en de Tower Bridge. Door langs de Theems te lopen ziet u ze allemaal. Laat ons in ieder geval alvast kaartjes regelen voor het reuzenrad the London Eye. Een geweldige ervaring voor u en uw collega’s. Net als een bezoek aan fraaie musea als Tate Modern en de National Gallery. En dan het uitgaansleven. Uw bedrijfsuitje is pas compleet met een musical op West End, een pint in één van de 3.800 pubs en een bezoek aan één van de 250 nachtclubs. In London komt u altijd tijd te kort.

De stad staat namelijk bekend om haar prachtige bezienswaardigheden. Iedereen zou een keer een groepsreis naar Londen moeten boeken. Wanneer u in Londen bent proeft u de Engelse cultuur. Denk aan de rode dubbeldekkers, de zwarte taxi’s en telefooncellen. De stad is bruisend en volop in ontwikkeling. Tijdens een groepsreis in Londen kijkt u uw ogen uit. Ontdek snel meer over deze stad!

Shoppen in Oxford Street

Londen is één van de beste steden in de wereld om te shoppen. Londen staat niet voor niets in de top 3 modesteden van de wereld. Een dagje shoppen is tijdens de groepsreis onmisbaar. Veel bekende ontwerpen komen uit deze wereldstad. Oxford Street staat bekend als dé winkelstraat van Londen. Met voor ieder wat wils. Zeker een aanrader!

Wandel door Notting Hill

Notting Hill staat bekend als een van de mooiste wijken van Londen. Wat deze wijk zo leuk maakt? De verschillende kleurrijke huizen. Allemaal in Victoriaanse stijl. Wandel tijdens uw groepsreis door deze kleurrijke wijk. Geniet ondertussen van al het moois om u heen. In Notting Hill maakt u gegarandeerd de mooiste foto’s. Tijd om uw Instagram weer te updaten!

Een rit in de Londen Eye

De Londen Eye is een reuzenrad in Londen. Gevestigd langs de Theems. Een prachtige rivier die dwars door Londen stroomt. Een ritje in dit reuzenrad duurt 30 minuten. Gedurende deze 30 minuten heeft u het mooiste uitzicht over Londen. Dit zal een herinnering blijven voor de rest van uw leven. Maak tijdens uw groepsreis dus zeker een rit in de Londen Eye.

Big Ben & Buckingham Palace

De Big Ben is de grootste klokkentoren van Westminster Palace. Daarnaast is het een van de zwaarste klokken ter wereld. De Big Ben is een van de visitekaartjes van Londen. Wie aan Londen denkt, denkt bijna gelijk aan de Big Ben. Buckingham Palace is het werkpaleis van de Engelse koningin. Wanneer de koningin aanwezig is wapperen de vlaggen. Buckingham Palace is zonder twijfel een van de bekendste bezienswaardigheden van Londen.

Op groepsreis naar Londen

Wilt u op groepsreis naar deze wereldstad? Diogenes Reizen biedt volop mogelijkheden. Geniet van al het moois wat deze stad te bieden heeft. Beleef de stad en proef de Engelse cultuur. Vragen of opmerkingen? Neem telefonisch contact met ons op via: 088 10 30 700. Diogenes Reizen: voor de meest bijzondere groepsreizen naar Londen.

Impressies

Excursies in Londen!

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.

Fietstocht Londen

Fietsen door een wereldstad is een speciale ervaring tijdens uw personeelsreis of jubileumreis naar Londen. En zeker wanneer u en uw collega's ook nog aan de "verkeerde" kant van de weg moet fietsen. De route is zodanig uitgestippeld dat deze veilig is voor iedereen. Het startpunt van deze tocht ligt aan de zuidzijde van de Theems in Waterloo. Vanaf daar neemt de gids u mee langs de Theems waar wordt stilgestaan bij de London Eye, Big Ben en Houses of Parliament. Bij Lambeth Bridge wordt de Theems overgestoken richting St. James Park, Buckingham Palace en vervolgens Central London met Trafalgar Square, Leicester Square, China Town en Covent Garden. Nadat ook St. Paul’s Cathedral aan bod is gekomen wordt de Theems weer overgestoken om terug te keren naar het beginpunt.

City Cruise

De Theems is geweldig. Vanaf de rondvaartboten krijgt u tijdens uw groepsreis een goed beeld van een aantal bezienswaardigheden van Londen. Er zijn op- en uitstaplocaties bij de London Eye, de Tower of London en Greenwich. 

Tower of London

Het grootste deel van zijn 900 jarig bestaan was de Tower een gevreesd bouwwerk. Zij die de koning hadden ontstemd, werden opgesloten tussen de bedompte muren. Sinds Karel II (1660-1685) worden de kroonjuwelen en wapenuitrusting aan het publiek getoond. Nog steeds geven ze een goede indruk van Koninklijke rijkdom en macht. Een aanrader voor uw bedrijfsuitje Londen.

London Travel Card

Met deze openbaar vervoerkaart kunt u tijdens uw bedrijfsuitje Londen ongelimiteerd gebruik maken van de metro, de bussen (ook nachtbussen) en normale treinen binnen Londen. Zones 1 en 2: geldig voor het centrum van Londen. Zones 1 t/m 6: geldig voor 'Groot Londen' (incl. Heathrow Airport).

Accommodaties in Londen!

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, Diogenes Reizen vindt altijd een passende accommodatie.

4* Hotel Park Plaza Westminster Bridge

Dit eigentijdse designhotel ligt centraal in Londen op loopafstand van het House of Parliament, de Big Ben en het London Aquarium. Op ca. 500 meter ligt het metrostation Waterloo. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar. 

3* Hotel Royal National

Dit grote hotel is gelegen in het centrum van London bij Russell Square, van waar te voet of per openbaar vervoer het makkelijk is om de stad te verkennen. Het hotel beschikt over verschillende bars. Op ca. 400 m. bevindt zich een metrostation.

3* Quality Hotel Wembley

Dit driesterrenhotel ligt even buiten het centrum van Londen pal naast het nieuwe Wembley stadion. De metro stopt op ca. 500 m en brengt u in ca. 15 min. naar het centrum. Het hotel beschikt o.a. over een bar en restaurant.

Voorbeeldprogramma

3-daagse groepsreis naar Londen

Dag 1 - Een eerste impressie
Eind van de ochtend: Aankomst in Londen, het begin van uw bedrijfsuitje.
Aansluitend: Ontdek Londen op een relaxte manier. Stap met z'n allen de boot op en geniet van deze city cruise.
Avond: Gezamenlijk diner nabij uw accommodatie.

Dag 2 - Ontdekkingstocht per fiets
Ochtend: Gezamenlijk ontbijt in uw accommodatie.
Aansluitend: Ook in Londen hebben ze de Nederlandse traditie opgemerkt. Pak tijdenes deze personeelsreis de fiets en maak een fietstocht door deze fascinerende stad!
Middag: Ter vrije besteding.
Avond: Gezamenlijk diner in het centrum van Londen.

Dag 3 - Een historisch afscheid
Ochtend: Ontbijt in uw accommodatie.
Aansluitend: Bezoek met uw groep de Tower of London.
Middag: Gezamenlijke lunch.
Aansluitend: Bezoek aan de London Eye.
Avond: Helaas zit uw reis er alweer op! Het is tijd om afscheid te nemen.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat.

Per vliegtuig

Per vliegtuig

Er zijn meer vliegmaatschappijen dan ooit. En Diogenes Reizen kent ze allemaal. In eigen land kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, maar ook pal over de grens bieden we tal van mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de luchthavens van Brussel, Weeze of Keulen. Voor elk bedrijfsuitje vinden wij de voordeligste vlucht.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.

Per trein

Per trein

Treinreizen worden voor personeelsreizen en jubileumreizen steeds populairder en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten.