Groepsreis Bordeaux

Smaakvolle groepsreis naar het bourgondische Bordeaux

Bordeaux, ooit bekend als ‘sleeping beauty’, is zeker wakker geworden en kunt u nu met recht één van de mooiste steden van Frankrijk noemen. Deze stad, met de TGV op nog geen 2 uur rijden afstand van haar grote zus Parijs,  ligt midden in het hart van de grootste wijnproductieregio van de wereld. Bezoek Bordeaux en u komt ongetwijfeld in aanraking met de mooiste en beroemdste wijnen uit de regio. Het is dan ook niet heel gek dat deze regio wijnliefhebbers uit de hele wereld aantrekt.

Niet alleen de wijn is heel populair, maar ook haar oesters, aardbeien en Bazaz rundvlees zijn wereldberoemd. Kortom het glas is zeker meer dan halfvol in Bordeaux!

Naast dat Bordeaux de inwendige mens veel te beiden heeft, kunt u er heerlijk slenteren door de historische stad, haar architectuur met prachtige 18e-eeuwse bouwwerken bewonderen of één van de vele kunst- en wijnmusea bezoeken.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een volledig verzorgde reis naar de gourmet stad Bordeaux? Onze specialisten denken graag met u mee en komen indien gewenst met plezier bij u op bezoek om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

 

 

 

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.