Groepsreis Normandië

Normandië, een rijkdom aan historie

Normandië is een streek gelegen in het noordwesten van Frankrijk en de ultieme bestemming om uw collega’s mee naar toe te nemen tijdens een bedrijfsreis of naar toe te gaan met uw vrienden of vereniging tijdens een groepsreis. De littekens van de tweede wereldoorlog zijn hier nog goed te zien en dat maakt een reis naar Normandië een bijzondere ervaring.

D-day, de dag dat alles veranderde

Tijdens een reis naar Normandië is een bezoek aan de D-Day stranden een must. De dag dat alles veranderde, de dag dat de geallieerden de stranden van Normandië bereikte en wat vervolgens het begin van de bevrijding van Europa vormde. Er zijn 5 D-Day stranden, Utah, Omaha, Gold Juni en Sword. Verdeeld over de stranden vindt u verschillende musea en monumenten die u mee terugnemen in de tijd.

Mont Saint-Michel

Het schiereiland Mont Saint-Michel is wel de bekendste bezienswaardigheid van Normandië. Het schiereiland is per brug te bereiken. Verbaas u over de prachtige huizen, winkeltjes en restaurants, maar de bezienswaardigheid is toch wel de middeleeuwse abdij. Bezoek de abdij zeker, want vanaf de abdij heeft u een prachtig uitzicht over de zee en het landschap van Normandië.

Geniet van de prachtige omgeving

Normandië heeft zoveel te bieden, u blijft uzelf maar verbazen. Geniet van de natuur en van de steden en dorpjes. Breng een bezoek aan Honfleur, Rouen, Deauville en Trouville-sur-Mer. De prachtige natuur heeft ook heel veel te bieden zoals het prachtige natuurgebied Suisse-Normande, de krijtrotsen bij Étretat en Cotentin. U kunt zich dagenlang vermaken in de prachtige omgeving van Normandië.

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.