Groepsreis Reims

Reims, geniet en kom tot rust in de Champagne streek

Ga samen met uw collega’s tijdens een bedrijfsreis om met uw vereniging of vrienden tijdens groepsreis naar het prachtige Reims. Reims is gelegen in het noorden van Frankrijk in de Champagne-Ardenne streek. Het is een prachtige stad vol met historie, bijzondere pleinen en parken en natuurlijk de beste champagne ter wereld. Grote kans dat wanneer je over straat loopt in Reims, je boven de ondergrondse wijnkelders loopt.

Cultuur snuiven in Reims

Zoals vele steden een middelpunt hebben, geldt dit ook voor Reims. Het epicentrum van Reims is het sfeervolle plein Place Drout d’Erlon. De ultieme plek om te genieten in de heerlijke cafés en restaurants. In de zomer is het hier ontzettend gezellig. De belangrijkste bezienswaardigheid van Reims is toch wel de kathedraal Notre-Dame. Deze kathedraal heeft een belangrijke rol gespeeld in de Franse geschiedenis, er zijn onder andere meerdere koningen gekroond. Een beetje extra cultuur snuiven? Bezoek het museum van Palais du Tau met bijzondere kunstschatten en beeldhouwwerken.

Proef de beste bubbels te wereld!

Wie aan Reims denkt, denkt dan toch aan champagne. De activiteit die echt niet overgeslagen mag worden in Reims is het proeven van deze heerlijke champagne. In de Champagne-Ardenne is meer dan 300.000 hectare aan groene wijnvelden. Voeg dan ook zeker een rondleiding en een wijnproeverij toe aan een reis naar Reims. In de wijnhuizen werken ze allemaal nog op hun eigen manier. In het ene wijnhuis wordt alles met de hand gedaan en in het andere wijnhuis is alles geautomatiseerd. U zal dan ook zeker het verschil proeven in alle wijnen. In Reims zijn alle grote champagnehuizen gevestigd, ga mee de kelders in op een ondergrondse reis langs de vaten vol met wijn die wachten om gebotteld te worden.

Klinkt dit als uw ideale groepsreis? Neem dan snel contact met ons op via 088-1030700 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.