Groepsreis Belfast

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Belfast? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke groepsreis naar Belfast begint bij Diogenes Reizen!

Helemaal terug van weggeweest
De hoofdstad van Noord-Ierland is vooral bekend van de bloedige strijd tussen protestanten en katholieken. Het is dus logisch dat Belfast nog niet echt ontdekt is als ideale stad voor een culturele, culinaire en verrassende groepsreis. Maar de strijdbijl is begraven en de stad is weer helemaal terug van weggeweest. ‘You better believe it’, zeggen de inwoners zelf. En wij zijn het daar helemaal mee eens: Belfast is geweldig!

Bezienswaardigheden van Belfast
In Belfast zult u zich niet snel vervelen. U vindt er talloze pubs met live muziek, indrukwekkende bezienswaardigheden, prachtige architectuur, mooie straten en enorm veel kunstgaleries, musea en winkels. Maar vergeet ook het havengebied niet. Het grootste droogdok ter wereld ligt hier. De plek waar ooit ‘the unsinkable’ werd gebouwd: de Titanic. Maak dan ook zeker de mooie stadwandeling de Titanic Trail, die u meeneemt op reis langs het ontstaan van dit machtige schip.

Historisch centrum
Ook het bezichtigen waard zijn de Queen’s university, City Hall en het Grand opera House. Slenter door het historische centrum met prachtige Victoriaanse gebouwen en sla uw slag in de hippe boetiekjes en trendy shops die allemaal op loopafstand van elkaar liggen. Buiten de stad is de botanische tuin een aanrader, net als de Giant´s Causeway, de Reuzenbrug, En de inwendige mens? Ook die komt volop aan zijn trekken in de talloze prima restaurants in de stad. En dat allemaal op nauwelijks anderhalf uur vliegen vanaf Amsterdam.

Impressies

Excursies in Belfast!

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma in Amsterdam. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.

Black Cab Tour

Natuurlijk moet uw groepsreis ook leuk en gezellig zijn. Dit is dan ook echt iets voor u. Per typische taxi maakt uw groep een interessante maar ook indrukwekkende tour langs de zgn. "Murals". U komt door de Katholieke en Protestantse wijken waar de sporen van de voorbije strijd nog duidelijk voelbaar én zichtbaar zijn. Met o.a. City Hall, Albert Clock, Queens University, langs de politieke muur-schilderingen in de ‘nationalistische’ Falls Road en de ‘loyalistische’ Shankill Road.

Pub Crawl

Wilt u ook de lekkerbekken tijdens uw personeelsreis of jubileumreis verwennen? Tijdens deze pubtour doet uw groep ca. 6 pubs aan, waaronder de beroemde Crown Liquor Saloon. Het interieur is volledig gerestaureerd in Victoriaanse stijl. Onder leiding van een Engelstalige gids worden leuke anekdotes verteld en uitleg gegeven over het bier. In veel pubs is vaak live muziek te horen; een avondje Belfast op haar best.

Fietstocht Belfast

Tijdens een fietstocht leert uw groep Belfast op een actieve manier kennen. U fietst langs de 'city hall', botanische tuinen, St. Annes Cathedral, 'wall murals' en nog veel meer.

Queen’s University

Kijk uw ogen uit als u tijdens uw bedrijfsuitje een bezoek brengt aan Queen’s Library. Deze in 1845 opgerichte universiteit ontving haar eerste studenten in 1849 in dit bijzondere door Charles Lanyon ontworpen gebouw.

Accommodaties in Belfast!

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, wij vinden altijd een passende accommodatie. Onderstaand is een greep uit ons aanbod!

3* Days Hotel Belfast

Dit hotel is het grootste hotel van Noord Ierland en heeft een centrale ligging in het centrum van Belfast. Dichtbij het hotel vindt u Grand Opera House, City Hall, Waterfront Hall en Odyssey Arena. Het hotel heeft o.a. een restaurant, bar en vergaderruimte.

4* Ramada Hotel

Ramada Hotel is één van de voornaamste viersterrenhotels in de omgeving van Lagan Valley Regional Park, ten zuiden van het levendige centrum van Belfast. Het hotel beschikt o.a. over restaurant Suburbia Bistro waar u geniet van eigentijdse gerechten, een Bar & Grill en vergaderruimte. Het centrum van Belfast ligt op ca. 40-45 min. lopen. Met de bus bent u er in ca. 10 min.

3* Hotel Express by holiday inn Belfast

Gelegen in de universiteitswijk, ten zuiden van Belfast. Het stadscentrum ligt op ca. 10-15 min. loopafstand. Het hotel beschikt o.a. over een restaurant. Op ca. 5 min. lopen vindt u een bushalte. Met de bus bent u in ca. 7 min. in het centrum van Belfast.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat. 

Per vliegtuig

Per vliegtuig

Er zijn meer vliegmaatschappijen dan ooit. En Diogenes Reizen kent ze allemaal. In eigen land kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, maar ook pal over de grens bieden we tal van mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de luchthavens van Brussel, Weeze of Keulen. Voor elk bedrijfsuitje vinden wij de voordeligste vlucht.