Groepsreis Verona

Verona, de stad van de liefde

Verona de stad van de liefde! De ultieme bestemming tijdens een groepsreis met uw vereniging of vrienden of tijdens een bedrijfsreis met uw collega’s. Verona is gelegen in de omgeving van het Gardameer, dus u kunt deze reis ook combineren met een uitstapje naar het Gardameer.

Romeo & Julia

In deze prachtige stad is een bezoek aan Casa di Giuletta een echte must, of ook wel het huis van Julia genoemd. Dit huis is bekende van het romanverhaal Romeo & Julia en het hoogtepunt is dan ook om zelf op het balkon van Julia te staan. Laat u meespelen in dit liefdesverhaal!

De Italiaanse geschiedenis

Verona staat op de Werelderfgoedlijst en dit is natuurlijk niet voor niets. Na Rome vindt u in Verona de meeste bouwwerken van de Romeinse tijd. Het bekendste bouwwerk van Verona is de Arena. In het prachtige amfitheater worden in de zomer vaak nog opera’s opgevoerd en voorstellingen gegeven. De arena is bekend om de geweldige akoestiek. Sla ook zeker een bezoek aan Torre dei Lamberti, Castelvecchio en Arche Scaligere niet over. Torre dei Lamberti is te beklimmen en biedt een prachtig uitzicht over de stad. Castelvecchio is een adembenemende burcht gebouwd met rode bakstenen in de 14e eeuw na Christus. Het is tevens nu een museum. Arche Scaligere zijn de graftombes van de familie Scala en het bijzondere aan deze tombes is dat ze zich in de lucht bevinden bij de Santa Maria Antica kerk.

Culinaire hoogtepunten

Tijdens een bezoek aan Verona ontkomt u niet aan de pleinen zoals Piazza Bra en Piazza delle Erbe. Geniet hier samen met uw reisgezelschap van het overheerlijke Italiaanse eten en struin over de marktjes. Om even tot ontspanning over te gaan is het ook heerlijk om te winkelen in de winkelstraat van Verona, Via Giuseppe Mazzini.

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.