Groepsreis Split

Kroatië is een prachtig vakantieland en daarbij mag een bezoek aan Split, de grootste stad van Dalmatië, niet ontbreken. Het stadje ademt een heerlijke sfeer en er is van alles te doen en te zien. Flaneer bijvoorbeeld over Boulevard Riva, met tropische palmbomen waardoor u meteen in de vakantiestemming komt. U kunt heerlijk genieten van de verschillende restaurants, cafés en terrasjes. Vooral in de avond is het hier gezellig druk. Er staan een aantal kraampjes op de boulevard en diverse bankjes om van het uitzicht te genieten.

Breng ook een bezoek aan het paleis van Diocletianus. Het paleis in Romeinse stijl werd al in de 4e eeuw gebouwd. Het is hét stadshart van Split en staat al jaren op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De kathedraal van Sint-Domnius is een echte aanrader, u vindt hier de tempel van Jupiter, bijzondere religieuze kunstwerken en ook het altaar uit de zeventiende eeuw. Het mausoleum van keizer Diocletianus is ook in deze kathedraal.

Bewonder het Pjaca of Place Nationale in de schaduw van het paleis Diocletianus. Het is een prachtig plein waar zich het stadhuis, het paleis Ciprianis uit 1394 en natuurlijk verschillenden terrassen bevinden. Een dagje shoppen mag niet ontbreken tijdens uw bezoek naar Split, ga hiervoor naar de Marmontova Ulica. De straat zit vol leuke winkeltjes waar u zeker iets kunt vinden.

Vanuit Split kunt u ook een dagtocht maken naar het prachtige nationale park Krka of de Plitvice meren met de groep of maak een mooie catamarantocht. Voor een spannendere ervaring kunt u ook gaan raften.

Kortom, Split is een geweldige stad om voor een groepsreis met uw bedrijf, collega’s, verenging of vrienden naartoe te gaan en biedt in de omgeving vele mogelijkheden!

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.