Groepsreis Amsterdam

Herleef de Gouden eeuw tijdens uw groepsreis in onze hoofdstad
U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Amsterdam? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke groepsreis naar Amsterdam begint bij Diogenes Reizen!

Herleef de Gouden eeuw in onze hoofdstad
De goed bewaarde binnenstad van Amsterdam ademt nog steeds de lang vervlogen sfeer en rijkdom van de Gouden Eeuw. Statige grachtenpanden, sierlijke trapgevels en gezellige straatjes wisselen elkaar af in deze smeltkroes van nationaliteiten. Maar dat de tijd hier beslist niet heeft stil gestaan, blijkt wel uit de enorme diversiteit aan winkels, musea, theaters, eethuisjes en allerlei soorten vertier.

Shoppen en uitgaan
Na een drukke dag begint het uitbundige nachtleven. In de trendy uitgaansgelegenheden en de typische bruine kroegen kunt u Amsterdam echt proeven. De Rosse buurt geniet wereldfaam dus een wandelingetje over de wallen mag zeker niet ontbreken. Shoppen als een echte BN-er kunt u in de PC Hooftstraat, naar hartenlust winkelen in de Kalverstraat. Voor fraai antiek gaat u naar de Spiegelstraat of het Rokin. Snuffelen naar curiositeiten kan op het Waterlooplein.

Culturele hoogtepunten
Als culturele en historische hoogtepunten mag tijdens uw bedrijfsuitje het Anne Frankhuis, het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Concertgebouw niet missen. Maar denk ook aan het Scheepvaartmuseum, de Oude Kerk, het Koninklijk Paleis en het Begijnhof. En tijdens deze groepsreis ontspant u natuurlijk op een terrasje aan één van de vele grachten of in het lommerrijke Vondelpark. Voor veel Nederlanders is Amsterdam niet meer dan de hoofdstad van ons land. Voor echte wereldburgers is het echter een stad die u beleefd móet hebben!

Impressies

Excursies in Amsterdam!

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma in Amsterdam. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.

Borrelboottocht

Absoluut de leukste manier om tijdens uw personeelsreis door de stad te varen is aan boord van uw eigen borrelboot. U kunt onbeperkt gebruik maken van drankjes uit de Hollandse bar (o.a. bier, wijn en fris). Ook staan er diverse hapjes voor u klaar, terwijl u geniet samen met uw collega's van het uitzicht en de sfeer aan boord. Het is mogelijk om de borrel uit te breiden met de hapjes. 

Forteiland Pampus

Beleef 400 jaar oer-Hollandse geschiedenis op het forteiland Pampus. Het eiland, gelegen midden in het IJmeer, heeft een fort met meer van de 75 ruimten. Het is een rijksmonument en werelderfgoed. Pampus vertelt u het verhaal van de laatst aangelegde waterlinie, de Stelling van Amsterdam. U krijgt boeiende informatie over de geschiedenis van het eiland in de interactieve Pampus Xperience. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij het Paviljoen. In het winkeltje vindt u wellicht nog een leuke souvenir.

Moordspel

Dit moordspel is gebaseerd op een waargebeurde moord uit 1958 en vindt plaats op de Plaats Delict! Uw spelleider is oud-rechercheur van Amsterdam. In de jaren '50 vonden er op de Amsterdamse wallen een aantal opzienbarende moorden plaats. De dood van Chinese Annie, Magere Josje & Zwarte Jeanne was dagenlang voorpaginanieuws. Alle slachtoffers waren werkzaam in de prostitutie in Amsterdam. Een groot team van rechercheurs werd op de zaak gezet. Uw moordspel vindt plaats in het café waarboven de moord gepleegd werd. Als u uit het raam kijkt ziet u het steigertje waar Hennie in 1958 gevonden werd. Hier krijgt elke deelnemer van het bedrijfsuitje een script boordevol humor, naar believen uit te bouwen tot een ware act. Er zijn diverse mooie rollen te verdelen tijdens dit moordspel en wij kleden u en uw collega's uiteraard aan! Een DVD vertoning helpt u verder bij het inleven in uw karakter van het moordspel.

Accommodaties in Amsterdam!

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, wij vinden altijd een passende accommodatie. Onderstaand is een greep uit ons aanbod!

3* NH Amsterdam Zuid Hotel

NH Amsterdam Zuid Hotel is gelegen in Zuid-Amsterdam en heeft goede openbaarvervoervoorzieningen naar het centrum van Amsterdam. De moderne tweepersoonskamers zijn stijlvol ingericht. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar.

3* Amstel Botel

Amstel Botel is een drijvend hotel, gelegen bij het NDSM eiland. Vanaf het Centraal Station bent u in vijf minuten met de gratis pond aan de overkant. De unieke verblijfplaats in combinatie met de centrale ligging is een goede basis voor een groepsreis Amsterdam! Het hotel beschikt over een bar.

4* Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre

Ramada Apollo Amsterdam Centre is een imposant en modern viersterrenhotel gelegen aan het Rembrandtpark. Het oude centrum van Amsterdam vindt u op ca. 15 minuten. Het hotel beschikt over vergaderzalen, sauna, restaurant en skybar op de 17e verdieping en een groot dakterras op de 18e verdieping. In het gehele hotel is wifi beschikbaar. De kamers zijn voorzien van tv, telefoon, kluisje, koffie/thee faciliteiten en een badkamer. Dichtstbijzijnde tram- en bushalte ligt op ca. 270 m. afstand.

4* Hotel Die Port van Cleve

Hotel Die Port van Cleve is de plek waar G.A. Heineken in 1864 de deuren opende van de eerste Heineken brouwerij. Gelegen aan de achterkant van de Dam, de Nieuwe Kerk het Koninklijk Paleis en op loopafstand van het Centraal Station. Het hotel beschikt over een brasserie, bar met Delfts blauw tegelfresco uit 1887, enkele vergaderzalen en gratis wifi. Zowel de bus als tram stoppen recht voor de entree van het hotel, waar zich ook de opstapplaats voor de shuttlebus bevindt. Deze rijdt van en naar Schiphol.

3* Hotel Amsterdam De Roode Leeuw

Dit hotel heeft een geschiedenis die teruggaat tot in de 15e eeuw. Het is één van de oudste hotels van Amsterdam. Sinds de opening in 1911 is het hotel nog steeds in privébezit. U vindt het hotel op een geweldige locatie, vlakbij de Dam, middenin het centrum van Amsterdam. Het Centraal Station is per voet te bereiken, net als de bekende bezienswaardigheden. De Beurs ligt tegenover het hotel, vlak naast De Bijenkorf. De moderne kamers zijn uitgerust met diverse faciliteiten. Het hotel beschikt over een restaurant en in het hotel kunt u gebruik maken van gratis wifi.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat. 

Per trein

Per trein

Treinreizen worden voor personeelsreizen en jubileumreizen steeds populairder en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten. 

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.