Groepsreis Groningen

Er gaat niets boven... Groningen!

Studentenstad, Hanzestad, waterstad… de hoofdstad van onze noordelijkste provincie heeft ontzettend veel te bieden. De stad bruist en kent een grote variëteit aan musea, restaurants, uitgaansgelegenheden, bezienswaardigheden en leuke winkels. Bent u architectuurliefhebber of meer een shopper? Houdt u van cultuur of gaat u liever uit tot in de kleine uurtjes. Wie u ook bent en wat u ook leuk vindt om te doen, in Groningen zal u zich niet gauw vervelen.

Groningen en water

Groningen is omringd door water. Dat blijkt uit alles. Ontdek de stad vanaf het water en neem een kano, rondvaartboot of waterfiets voor een indrukwekkende ontdekkingstocht langs de prachtige pakhuizen en het rijke Hanzeverleden van de stad. Bezoek het Scheepvaartmuseum, geniet van kunst onder de bruggen of relax op een terrasje langs de kade of op de befaamde Grote Markt. En natuurlijk maakt u tijd vrij voor het Groninger Museum met zijn spraakmakende tentoonstellingen en vaste collecties.

Gezelligheid en cultuur

Groningen is een gezelligheidsstad. Vol bruine cafés, brasseries, terrassen, lunchgelegenheden, eetcafés en kroegen. En Groningen heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om moderne architectuur en historische gebouwen. De stad is vergeven van bezienswaardige bouwwerken en visitekaartjes van toparchitecten. Wanneer u besluit tijdens uw verblijf de Martinitoren te beklimmen geniet u van het prachtige uitzicht, dan begrijpt u gelijk waarom ze hier volmondig zeggen: er gaat niets boven Groningen!

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.