Groepsreis Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van Nederland

Nijmegen is een unieke stad om naar toe te gaan met een bedrijfsreis of personeelsuitje. Terwijl de geschiedenis van de stad nog overal zichtbaar is, is het ook zeker een bruisende en levendige stad. Nijmegen is voornamelijk bekend om de jaarlijks terugkerende ‘Nijmeegse Vierdaagse’, de Nijmeegse Zomerfeesten is hierbij dan ook het ultieme feest voor de stad.

De geschiedenis van de stad is nog goed terug te zien terwijl u langs de kade loopt over de Grote Markt of een bezoek brengt aan de Sint-Nicolaaskapel of de Stevenskerk. Regelmatig worden er in Nijmegen nog archeologische vondsten gedaan. Een bezoek aan het Valkhof Museum is dan ook echt een aanrader. In dit museum treft u onder andere de collectie van de Romeinse archeologie, moderne kunst en oude kunst en kunstnijverheid.

Wilt u meer weten over de geschiedenis van Nijmegen? Dat kunt u een bezoek brengen aan Museum het Valkhof. Hier komt u alles te weten over Nijmegen tijdens de Romeinse tijd. Andere musea zijn onder andere het Natuurmuseum, het Nationaal Fietsmuseum Velorama en muZIEum.

Naast de drukte van de stad, biedt Nijmegen ook veel rustige plekken. Geniet van de natuur en omgeving in het Hunnerpark of het Kronenburgerpark. Een wandeling langs de Waalkade is ook optimaal genieten en geeft een prachtig uitzicht. De stad ontdekken op een ludieke manier? Doe dit met een city game op de step!

Om een reisje naar Nijmegen volledig af te maken, is er uitgebreid de mogelijkheid om te winkelen. Het aanbod aan winkels is groot in Nijmegen. Daarbij zijn er tevens vele restaurantjes en u kunt ’s avonds heerlijk genieten op een terrasje of in de club in de Molenstraat.

Enthousiast geworden? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

 

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.