Groepsreis Terschelling

Terschelling: het ultieme eilandgevoel!

Met haar prachtige stranden en ongerepte natuur is Terschelling een unieke stukje Nederland aan het Werelderfgoed Waddenzee.  Zodra u op de boot stapt, krijgt u direct dat ultieme eilandgevoel van rust en vrijheid. Geniet van het adembenemende uitzicht over de zee, spot zeehondjes en adem de zilte zeelucht in.

Op Terschelling geniet u van uitgestrekte stranden en heel veel uren zon. Geen files, heerlijk wandelen en fietsen, (kite)surfen, kanoën, blow karten, vliegeren, paardrijden  of lekker luieren en loungen, uit eten, dansen, noem maar op.

U beseft op Terschelling voortdurend dat u op een eiland bent. Steeds het geluid en de geur van de Noord- en Waddenzee. Terschelling bestaat voor 80 procent uit natuur. De natuur is gevarieerd: bossen, strand, duinvalleien en kwelders, polder en heide. Er is ruim 200 kilometer aan onverharde wandelpaden en ruim 70 kilometer aan fietspaden. In het unieke natuurreservaat De Boschplaat op Terschelling is er nog echte duisternis. Echt donkere nachten met een prachtige, door sterren en maan verlichte hemel. Of juist pikdonker bij nieuwe maan of een bewolkte hemel. Wist  duat Terschelling officieel tot de meest donkere plekken in de wereld behoort? En daarmee heeft Nederland zijn eerste Dark Sky Park. Een predicaat om trots op te zijn!

Kortom: een groepsreis naar Terschelling heeft het allemaal!

 

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.