Groepsreis Texel

Bezoek het grootste Waddeneiland van Texel!

Texel is het grootste Waddeneiland, daarom is het bij uitstek het eiland om met uw groep te verblijven!

Het biedt een tal van mogelijkheden. Zo is het eiland erg geliefd onder natuurliefhebbers door de rijke flora en fauna die het eiland te bieden heeft. Maar Texel biedt ook uiteenlopende activiteiten, zoals parachute springen of catamaran zeilen. Het oude land van Texel staat vooral bekend om zijn schapen. Hier telt u dan ook meer schapen dan mensen. Er wonen ongeveer evenveel mensen als schapen op Texel; zo'n 13.500. In het voorjaar ziet u dan ook overal de lammetjes in de weide, wat een ultiem voorjaarsgevoel geeft.

Op Texel vindt u ook het Nationaal Park 'Duinen van Texel', en deze beslaat meer dan een kwart van het eiland. In het midden van Texel en langs de Waddenzee liggen veel van deze natuurgebieden. Daarnaast ziet u overal ook nog eens de mooie overblijfselen van de geschiedenis van Texel.  Middenin deze natuur vindt u de 7 prachtige dorpjes van Texel. Deze dorpjes hebben allemaal een geheel eigen sfeer, karakter eigen gezicht. Breng eens een bezoekje aan De Koog, De Waal, Cocksdorp, Den Burg, Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild. In de zomermaanden is vooral De Koog erg in trek bij toeristen, hier vindt u dan ook vele terrasjes, de bekende strandtentjes en leuke winkeltjes.

Impressies

Excursies in Texel!

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.

Er zijn geen items gekoppeld.

Accommodaties in Texel!

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, Diogenes Reizen vindt altijd een passende accommodatie.

Er zijn geen items gekoppeld.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat. 

Per trein

Per trein

Treinreizen worden voor personeelsreizen en jubileumreizen steeds populairder en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten. 

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.